Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyası, sahte, sevgiler

Sahte Sevgiler Dünyası

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sahte Sevgiler Dünyası

Ne çok 'Seni seviyorum'larınız var Her yere yazıyorsunuz Herkese söylüyorsunuz Her zaman kullanıyorsunuz Sevginizden çok 'seni seviyorum'larınız 'Sen' diye hitap edebildiklerinizden bile çok O kadar kısa ki sevgilerinizin ömrü, ard arda ekleseniz dahi, kelebek ömründen kısa kalıyor

Sevginizi saklamıyorsunuz güyya Ama sevgi ile olan mesafenizin uzaklığını 'Seni seviyorum'larınız ele veriyor Ortaya 'çok' ekliyorsunuz, 'gerçekten' ekliyorsunuz Başına ve sonuna mahzunluk ekliyorsunuz Ekliyorsunuz ki, milyonlarca 'Seni seviyorum'dan farklı olsun sizin söylediğiniz Ama olmuyor

Herkesi 'Seni seviyorum' demeye davet ediyorsunuz Suç ortağı arıyorsunuz Ancak herkesin maske takmasıyla hayatı maskeli baloya çevirip, vicdanınızı rahatlatacaksınız

Sadece sizin ve sahte sevgilinizin değerini düşürmüyorsunuz 'Sevme'nin değerini de yerle yeksan ediyorsunuz Öyle bir cümle kuruyorsunuz ki, 'sen' gerçekten 'sen' değil, başkalarını kastediyorsunuz 'Sevmek' gerçek 'sevmek' değil, başka duyguları anlatıyorsunuz Birinci tekil şahıs eki de sizi anlatmıyor, belki başka yüreklere tercüman oluyorsunuz

Kalp şekillleri arasında olması neyi değiştirir ki? Taş gibi soğuk Gülümseyerek söylemeniz ne farkeder ki? Takım elbiseden daha resmî Buğulu gözlerle telaffuz etseniz ne yazar? İçten olmadığı besbelli

Tamam, yüreğinizde bir yerlerde sevmeye karşı bir iştah, bir açlık var Ama, bu açlığın reçetesi bol bol 'seni seviyorum' demek mi? Kalp resimleri mi? Hüzünlü şarkılar mı? Ayrılık ağıtları mı?

Dağlara, taşlara yazdınız ama yine de sevmiyorsunuz, değil mi? Sevginiz tükeniveriyor Kalmıyor "Sevgim bitti, hâkim bey" diyorsunuz bükük bir boyun ve kısık bir sesle Tutunamıyor kalbiniz, böyle kaygan zeminlerde, böyle küçücük maskelere, böyle acemice

'Seni seviyorum'larınız bol, herkese yetip de artacak kadar bol Ama 'seni seviyorum'larınız bol, çok bol geliyor sevginize

Belki dil ile değil kalp ile söyleme vakti gelmiştir

Sözüm, gerçekten sevenlerin meclisinden dışarı

Murad Çetin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com