Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatımda, herşey, oyundu

Herşey Bir Oyundu Hayatımda

Eski 07-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herşey Bir Oyundu Hayatımda

Hayat akıp gidiyor avuçlarımdan bense tutamıyorum Sadece gidişini seyredeyebiliyorum Yapabileceğim en iyi şeyse avuçlarımdan kayıp gidene el sallamak oluyor Ne acı dimi?

Kalbin acılar içinde parçalansa da yüzün gülmek zorunda oluyor ya hani en acısı da bu olsa gerek Yalandan etrafa gülücükler dağıtmak, daha açılan yaralarının kabuğu bile düşmeden yaralarına yenilerinin eklenmesi, yüreğin parçalansa da gözlerinin gülmek zorunda olması ve dahası o gülmek zorunda olan gözlerinin gözyaşlarını bile için akıtmak zorunda kalması Çok acı bunlar çok İçimden geldiğince, hıçkıra hıçkıra ve de özgürce ağlayamıyorum bile Dedim ya gözyaşlarım içime akıyor hayat!

Bir kabus olsa keşke bunlar Bende uyansam Geçse ve bitse Ama olmuyor işte Ne geçiyor ne de yüreğimdeki yaraların kabuğu düşüyor Aksine o yaralara her gün yenileri ekleniyor

Neden artık kalp kırmak bu kadar kolay hayat, söylesene neden? Oysa eskiden böylemiydik biz? Ne değişti söylesene İnsanlar mı değişti, sen mi? İnsanlığımızı, vicdanımızı, saygımızı ne zaman yitirdik biz? Neden oyunlarına yenildik haa neden? Kayıp gidiyorsun avuçlarımdan bense tutamıyorum Çırpınıyorum ama boşuna bu çırpınışlar Attığım her kulaçta biraz daha boğuluyorum , batıyorum, nefes alamıyorum Çok acı bişey bu

Anladım ki

Her şey bir oyundu hayatımda

Saklayıp sarıldığım o aşk

O kendini gizleyiş

O deli kaçış

O yanış

O bitiş

Yalnız kulum hakikat!

Hayat akıp gidiyor avuçlarımdan bense tutamıyorum Sadece gidişini seyredeyebiliyorum Yapabileceğim en iyi şeyse avuçlarımdan kayıp gidene el sallamak oluyor Ne acı dimi?

Fakat bu kez değişen bir şey var Perdeyi sen açtın belki ama ben kapatıcam O zevki sana bırakmam hayat Son kozu ben oynucam, sen değil

Hadi akıp git avuçlarımdan El sallıcam şimdi ardından hemde büyük bi zevkle Ruhum belki çok acıyacak ama bedenim dimdik duracak Sen söylemen gerekenleri söyledin şimdi sıra bende Sus ve de konuşma Artık can yakma hayat Perdeyi ben kapatıcam Bak her gün yenisini eklediğin yaralarıma rağmen göğsümü gere gere duruyorum karşında Hiçbir yerede gitmiyorum benSeni uğurluyorum

Oyun bitti

Sahne kapandı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com