Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var |
07-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç VarHarf harf susuşlarım başlıyor geceyeGözlerime bir uyku ağır basıyorTitreyen rüzgarda bir düş iniltisi,bir yalnızlık gecesi Aramızda bir İstanbul boğazı,zamanlardan ölüm ve imkansızlardan bir aşkHepsi ağır bir yük gibi üstüme basıyorBastıkça eziliyorum,ezildikçe kayboluyorum Negatif bir aşk ve hiçliğim yalnız bırakmıyor beni Derken yazmak istiyorum seni,mürekkebim sen oldukça Alfabenin en başından yazmaya başlıyorumTek tek ; harf harfNoktasını koymadan raflara kaldırıyorum yazdığım kadarıyla Nefretim içimi ürpertiyor Ve çığlıklarım boğazımı yırtmaya başlıyor Bir hastanın sabahı beklercesine bekliyorum seniGözlerine benzeyen bir masal anlat bana; sonra "Senliğini" terket bana Ben hiç ağlamazken sana ; yaşlarım süzülüyor mühürlü yanıma Sonum; Selamet Sonum; Cehennem Geceye esnemeye başlıyorum seni Anladım! Bu gece sağ çıkılmaz bu yoldan Her bir geçen saniye,sensizliği sol yanıma kazmaya başlıyorBir mezar gibi ; derin derinHayatımı ve seni kaybederken, ölümü kazanıyorum Tam bu anda şırıngayla çekip aldım seni damarlarımdanTek damla sen bırakmadım içimde Şimdi; damarlarımdan kan yerine sen akıyor Soluyorum Soluyorsun Ölüyorum Ve ölüyorsun Damarlarımdaki tüm negatif aşkları çekerken,son gücümü son bir sigara yakarak tüketiyorumÖlüm uykusu senden dahada ağır basıyor hiçliğime Ve ben yine uykuyu seçiyorum igara dumanında o sesin bir resmi : "Öldürme beni" ! Ve içimdeki çığlıklar büyümeye başlıyorÇığlıklarım büyüdükçe dışıma vuruyor seni Ötesi aşkBerisi yalan Öyleyse yetiş! Çok Acil Pozitif Bir Sevdaya İhtiyaç Var Alıntı |
|