Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dokunmayın, pencereme

Dokunmayın Pencereme

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dokunmayın Pencereme

Dokunmayın Pencereme Hikayesi - Pencere Hikayeleri - Aynur Engindeniz - Aynur Engindeniz Yazıları

dışarda yağmur varyine penceremdeyimsokak lambası dostumla ben dertleşeceğiz birazdansoğuk var ama ben üşümüyorum

doktorlar pencereyi yasaklamıştı aslındatakıntıymışnerden bilecekler burda aldığım huzurupencerenin önünde durdukça hep bir "gelecek"bekleyecek mişim

şu yüzüme vuran yağmur taneleri kadar etkili ilacınız var mı doktorya şu yapayanlız sokak lambası kadarpeki kaldırım kenarlarından telaşla akan suyun sesi kadaryokne işe yarar sizin ilaçlarınızağlamayayım diye verdiğiniz hapı yutarken ağlıyorum en çok

en derin sırlarımı hiç utanmadan gurur yapmadan aşağılanmadan sana bile anlatamadım ki doktorsorduğun sorulara doğru cevap veremedimçünkü sen insansınanlamamak senin mayanda varyargılamak,suçlamak hep insani duygularama sokak lambası öylemihep o utanır ben anlatırkenhep onun boynu büküktür ben konuşurkensenin diploman onun sokak tecrübesi varsenin bilimsel yargıların,onun ışığı varsen seans sonunda paranı alırsın sonra adımı bile hatırlamasın ,o hiç karşılık beklemezve beni hiç unutmaz,bekler her gece penceremin önünde

hem de beni hiç aldatmadıhiç kırmadı

hani sordun ya neden "anne" neden "pencere"

ben de sana bilmem demiştimne sorduysan bilmem demiştim

lamba biliyor işte

ne sana ne ilaçlarına güvenmiyorum doktorbana güven dedinanlattığım herşeyi bir başkasına anlattınhani sırdıo anlattıkların kaç kez yüzüme vuruldu,kaç kez deli muamelesi gördüm biliyor musun

ne arkadaş istiyorum,ne yapmacık vah vahlarben iyiyimsizler elele verip beni delirtmeye çalışsanız da ben sadece hüzünlü bir meleğimacıları kendiğnde saklı,gözyaşlarını kimsenin göremediği gülen ama hüzünlü melek

bu pencereyi asla kapatmayacağımçünkü benim derdimi anlatabildiğim tek serbest kürsü burasıhep burada karanlık basınca ağlayacağımbir kaç dakika sonra annem gelecek,kucağına sığınacağımsabaha kadar koruyacak benisabah olunca gidecek

doktor!sen yak o diplomanıbir pencere bir lamba kadar değerin yok gözümde

Aynur Engindeniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com