Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eylül, geldi

Eylül Geldi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eylül Geldi

Eylül Geldi Hikayesi - Handan Akbaş Yazıları - Handan Akbaş - Eylül Hikayesi

Bugün Pazar, bayram ertesi, Eylül’ün ikinci haftası …Sabah çok bulutlu bir güne gözümüzü açtık

Ramazanı uğurladık, bayram da son hızla bizlere veda etti

Gök gürültüsü yeri göğü inletiyor…Yağmur belli aralıklarla , yeryüzünü yıkayıp, tozdan topraktan arındırmaya devam ediyor

Çok sıcak geçen yaz günlerinden sonra, serin ve yağışlı havalardan şikayet etmemeye, kendi kendime karar vermiştimYağmur bana her zaman bolluk bereketi hatırlattığı için severim

Yağmur altında iyice ıslanana kadar yürüdüm, alış verişimi yaptım, serin hava , o sıcak günlerden sonra ilaç gibi geliyor

Bazı yıllarda havalar, sonbahar yağmurlarıyla birden soğur Bu yıl nasıl olur bilemiyorum, bildiğim, serin havaların gelmesine çok memnun olduğum

Açık pencereden gelen yağmurun sesi bana hep huzuru çağrıştırıyor

Yağmurla ıslanan ağaç ve çiçekler, daha bir parlak ve canlı görünüyor

Dünyamız tozdan topraktan arınıp, doğal renklerine kavuşuyor

Caddeler, sokaklar daha bir parlak görünüyor gözüme

Sonbahara merhaba derken, hayırlı bir eğitim ve öğretim yılına da hoş geldin diyeceğiz

Bir çoğumuzun çocuğu, torunu okul yollarına dökülecek

Trafikte araba kullananların biraz daha dikkatli, biraz daha hassas olması gerekecek

Üzücü olaylara meydan vermemek için biraz daha dikkatli olmalıyız

Yol vermeden, yıldırım gibi o küçücük canları korkutarak geçmeyelim

Trafik korkusundan, okullar açılınca, anne babalar okul yollarını arşınlamaya başlıyorlar

Biraz yavaş ve dikkat, bir canın daha selametle hedefe varmasına yardımcı olur

Ben kendi adıma, okul önlerinde, ürkek ceylan gibi karşıya geçmeye çalışan, ilköğretim öğrencilerini görünce, içim sızlıyor Elimden gelenlere yardımcı oluyorum, ama ne fayda

Okul bulunan bölgelerde lütfen biraz dikkat!!!

Arabamızı biraz yavaş kullanırsak, bir şey kaybetmeyiz

Çünkü belki bir gün bizim de çocuklarımız ayni sıkıntılara uğrarlar

Handan Akbaş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com