![]() |
Onları Unutmayalım - Eli Öpülesi Anneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onları Unutmayalım - Eli Öpülesi Anneleryaşlılar için ne yapılmalı - yaşlıları mutlu etme - yaşlıları unutmayın - Anneler Günü Hikayeleri ![]() Sığınacak yer, daha iyi bir yaşam, zorunluluk ve ihtiyaç gibi nedenlerle huzurevlerinde kalan ”eli öpülesi” anneler, yarın kutlanacak olan ”Anneler Günü”nde hatırlanmayı bekliyor ![]() Kimi, çocuklarını rahatsız etmemek, kimi çok mağdur olduğu, kimi de annesiyle birlikte daha rahat bir yaşam için huzurevini tercih etse de, Gaziantep Huzurevi’nde kalan anneler, ”Anneler Günü”nü buruk geçirmek istemiyor ![]() Annesiyle birlikte Sarıkamış’tan Gaziantep Huzurevi’ne gelen Yaşar Bedel, 64 yaşında ![]() ![]() Bir süre önce annesini kaybeden Bedel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış’ta annesiyle birlikte yaşadıklarını sonra yetkililerin kendilerini Gaziantep’teki Huzurevine gönderdiklerini söyledi ![]() Annesinin Huzurevinde rahatsızlandığını ve hayatını kaybettiğini, şimdi ise Huzurevi’ndeki can yoldaşı, arkadaşını ”annesi” yerine koyduğunu ifade eden Bedel, şöyle konuştu: ”Anneme baktım için evlenmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZDE YAŞ, KALPTE HÜZÜN Huzurevinde kalan Emire Kaya ise 2 kız 1 erkek çocuğu sahibi, eşi öleli yıllar olmuş ![]() ![]() Kaya, ”Oğlumla oturuyorduk, oğlum evin tapusunu istedi, ben de ‘vermem’ dedim ![]() ![]() ![]() ”Anneler Günü” dendiğinde gözleri dolan ve konuşmakta zorlanan Kaya, daha dün kızlarını ve annesini gördüğünü belirterek, ”Elbette çocuklarımın yanımda olmasını isterdim ![]() ![]() 66 yaşındaki Marifet Ekici ise 4 erkek 1 kız çocuğu sahibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|