Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oldisya

Oldisya

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oldisya

Oldisya Yazısı - Oldisya Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Oldisya ; Kaleminin kaybı yüreğimin sancısı kalp ağrım gözümün bebeği kaç kez git dedim sana düşlerimden

Yetmedi mi kalemimden çaldıkların Oldisya , Yetmedi mi canımdan can alıp hayatına kattığın

Rahat bırak beni gözlerimde Oldisya, Gecenin matemini göreyim Kalbimin esiri olma, Sev/Me beni

Anlamadın mı daha her gece ruhumu başka bir bedene teslim ettiğimi, bir türlü tutunamadığımı Hiç kimsede yer etmediğimi daha anlamadın mı Oldisya ?

Rahat bırak beni artık sözlerimde, devrik cümlelerime anlam kattığın yetmedi mi? Daha kaç cümlede noktasıyla virgülüyle gömeceksin beni anlam dolu paragraflara?

Ne zaman gideceksin Oldisya, söyle ne zaman? Zevk mi veriyor sana başka bir bedene ait olmak? Ne zaman öleceksin bedenimde? Ben tükendim artık

Matemlerime sevinç katan Gitme/lere kal getiren Oldisya Tükettin beni

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com