Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seçim

Seçim

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seçim

Seçim Yazısı - Seçim M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

Ben mi yanlış anladım,git demişti,hemen gitO an sadece göğüslerine baktımNeden bilmemAslında pek de sevmemAnaçlığından mıydı acaba? Gitmenin de güzel yanları varmışPeki, bir çorap ne kadar saklar kokuyu? Aynı koku kalır mı hep? Ya biterse? Biterse başkasına giydirilir mi? Giyilirse aynısı olur mu? Koku mu yoksa O'na ait koku muAmann canım kokuyor işte miAma O'nun gibi kokmuyor ki

Arar mısın pekı?

Ya O ne yapacak? O kadar içten koklayan oldu mu hiç?

Bulamadığındır aradığın

Arayıp bulamadığın,bulduğunda aramadığın

Buluşmak o yüzden hicaz makamında söylenir

İlk gündü daha,siberalemde tanışmıştıkAkşamüstü 17:00 gibi beni aradı eşimKadıköy'de Karadeniz şenlikleri var gel istersen dedimGeldiKalabalık bir gruptuk,muhabbetimiz de sevgili boyutunda değildi,mazoşist olduğunu söylemişti internette,ben de anlat demiştim sadeceBelki bilirsiniz balonu Kadıköy'dekiBindik ve yukarı çıktıkBelki de ben hep yukardaydım,balona binmem de gerekmiyorduO'na el verdim sadeceEve gidildi gecenin sonundaİkimiz de hiç konuşmadan;ben koltuğa O'da önümde yere oturdu,ayaklarım omzuna konulduSıcak suyu banyoda yapabilirsin değil mi dedim?Yıllardır hazır o su dediEvlendik

O'na baktımSadece baktımNe kadar korunmaya muhtaçtı ve ne kadar güzelYolunun tam şu an bastığım yer olduğunu anlamayacak kadar zavallı ve güzelBelki de o gelmeden, tam da oraya basmamalıydımBenim de basmamın bir anlamı olması gerekmez miydi? Anlamsız olan O'mu yoksa? Tanrı O'nun genlerini ,tabanlarım için kodlamıştı oysaSenin yaşam alanın bu demiştiTerledim bunları düşünürken,O varken deodorant kullanmam ki

Çocuktuk,çok küçüktükNeydi o oyunun ismi? Yakartop mu? Hani iki grup kurulurduAldım verdim ben seni yendim diye karşılıklı birbirimize yürürdükİlk kim karşısındakinin ayağına basarsa, ilk oyuncuyu o seçerdiKöşede de seçilmek isteyenler öylece beklerdi

O zamanlar arkadaş diyorduk bunlara, nereden bileceksin ki köle olduğunu,bunun için doğduğunu,yıllar sonra hala öylece boynu bükük ‘'beni seç,beni seç'' diye bekleyeceğiniAyak kokumuzdu belki onların boynunu büken

Değerliydi elbette seçilenlerSeçildiklerinde,hafif bir gururla ''işte önce beni seçti'' ukala bakışı ile bakınırlardıMutluluk, seçilmek onurunu yaşamaktı O'nun içinEşi de O'nu seçecekti, arkadaşları da belki

Ama O hiç seçemeyecektiSadece bakacaktı:Lütfen beni seç diyeBir tatilde yer seçemeyecek,işini seçemeyecek,eşinin yanında hep O izin verdiğince gururlu duracaktı

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com