Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitmeli, zamanla

Zamanla Gitmeli

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zamanla Gitmeli

Zamanla Gitmeli Yazısı - Zamanla Gitmeli Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Mutluluğa bir adım kala takılıp düşüyorum ve başladığım yere

tekrar dönüyorum Ben mi uymuyorum yaşantıya yoksa yaşam mı çok kahpe

Mutsuzlukla yitirilmiş seneler mutluluğa yelken açmaya yeter oysa

Utanıyorum yinede mutlu bir yaşam dilenmeye ve tekrar mutsuzluğu yaşamayı

Seçiyorum çaresiz Sakladığın yüzünü kimseye göstermiyorsun mutsuzluk

Yanını ben hariç kimse görmedi Mutsuzluklarımın sebebi olmaya devam et

Ve en kahpe yaşantıyı sür göz önünde mutlu insanlar gülsün yüzüne

Fütursuzca sense sadece önüne bak ve benim yüzüme baktığın gibi bakama

hiç bir çehreye Yaşadım sandığın mutluluklar arkandan vursun seni

En mutlu hissettiğin anda kendini kahpeliğin vurulsun yüzüne

Ve en zamansız gitme/leri yaşa sende yüreğinde Kahpece bıraksınlar seni; senin beni bıraktığın gibi

Gözlerini kapattığında gözlerine düş'en ben olayım en zam/ansız Gözlerinden iki damla yaş aktığında imkansız'ın gelsin aklına Ve sende öl ben gibi sebepsiz ihanetlerin uğrunda

Gidiyorum yine mutluluğa tek gitme/de dönüyorum yine başladığım yere Ve bu sefer sadece susarak; kahpe yaşamı izliyorum bir yerlerden Ve mutlu görünmeye çalışan mutsuzluğu kendine yakıştıramayacak kadar yüreksiz insanları izliyorum Gülüyorum sadece bu zavallı insan sürüsüne İhaneti, kahpeliği, yüreksizliği en çok hak edenlere bakıyorum Ve hepsinin yüzünde mutluluğun izlerini görüyorum geçmişe ait Bir kez daha utanarak sövüyorum bu dengesiz dengeye Bu kadar küçülecek ne yaptım diyorum ve susuyorum ()

Susmalarımla unutulsaydın şimdi adın mazi anılırdı'Zam/anla unutulur sevdalar' diyorlar unutulsaydı mutsuzluklara gömülü kalmazdı kalbim Kuru kalabalıklar yalnızlığımı deşiyor, kanatıyor, acıtıyor, yakıyor Yıktıkların senin için HİÇ Benim ise ömrüme eşdeğerÖmrüme ağır basan mutsuzluğum şakağıma oturuyor intiharlar gibiŞimdi sayende ölümlerden ölüm seçiyorum

yüreksiz yüreğin terk ediyor aşk'larımı sokaklara ; Serseri duygularımız sokak duvarlarına vurula vurula yıpranıyor ve kırılıyor

Şimdilerde ise ZAM/ANLA GİTME/LER yaşıyor yüreğim

Yüreğimin parçaları birleşse de zam/anla kayıplar oldu sevgili

İç savaşlarımın esiriyim bu günlerde

zam/anla

Gitme/li

Zam/anla (Şenol Palabaş)

Gitme/li (Erdem Kahraman)

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com