Zamanla Gitmeli |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zamanla GitmeliZamanla Gitmeli Yazısı - Zamanla Gitmeli Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Mutluluğa bir adım kala takılıp düşüyorum ve başladığım yere tekrar dönüyorum Ben mi uymuyorum yaşantıya yoksa yaşam mı çok kahpe Mutsuzlukla yitirilmiş seneler mutluluğa yelken açmaya yeter oysa Utanıyorum yinede mutlu bir yaşam dilenmeye ve tekrar mutsuzluğu yaşamayı Seçiyorum çaresiz Sakladığın yüzünü kimseye göstermiyorsun mutsuzluk Yanını ben hariç kimse görmedi Mutsuzluklarımın sebebi olmaya devam et Ve en kahpe yaşantıyı sür göz önünde mutlu insanlar gülsün yüzüne Fütursuzca sense sadece önüne bak ve benim yüzüme baktığın gibi bakama hiç bir çehreye Yaşadım sandığın mutluluklar arkandan vursun seni En mutlu hissettiğin anda kendini kahpeliğin vurulsun yüzüne Ve en zamansız gitme/leri yaşa sende yüreğinde Kahpece bıraksınlar seni; senin beni bıraktığın gibi Gözlerini kapattığında gözlerine düş'en ben olayım en zam/ansız Gözlerinden iki damla yaş aktığında imkansız'ın gelsin aklına Ve sende öl ben gibi sebepsiz ihanetlerin uğrunda Gidiyorum yine mutluluğa tek gitme/de dönüyorum yine başladığım yere Ve bu sefer sadece susarak; kahpe yaşamı izliyorum bir yerlerden Ve mutlu görünmeye çalışan mutsuzluğu kendine yakıştıramayacak kadar yüreksiz insanları izliyorum Gülüyorum sadece bu zavallı insan sürüsüne İhaneti, kahpeliği, yüreksizliği en çok hak edenlere bakıyorum Ve hepsinin yüzünde mutluluğun izlerini görüyorum geçmişe ait Bir kez daha utanarak sövüyorum bu dengesiz dengeye Bu kadar küçülecek ne yaptım diyorum ve susuyorum () Susmalarımla unutulsaydın şimdi adın mazi anılırdı'Zam/anla unutulur sevdalar' diyorlar unutulsaydı mutsuzluklara gömülü kalmazdı kalbim Kuru kalabalıklar yalnızlığımı deşiyor, kanatıyor, acıtıyor, yakıyor Yıktıkların senin için HİÇ Benim ise ömrüme eşdeğerÖmrüme ağır basan mutsuzluğum şakağıma oturuyor intiharlar gibiŞimdi sayende ölümlerden ölüm seçiyorum yüreksiz yüreğin terk ediyor aşk'larımı sokaklara ; Serseri duygularımız sokak duvarlarına vurula vurula yıpranıyor ve kırılıyor Şimdilerde ise ZAM/ANLA GİTME/LER yaşıyor yüreğim Yüreğimin parçaları birleşse de zam/anla kayıplar oldu sevgili İç savaşlarımın esiriyim bu günlerde zam/anla Gitme/li Zam/anla (Şenol Palabaş) Gitme/li (Erdem Kahraman) Erdem Kahraman |
|