Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelme, sakın

Sakın Gelme

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakın Gelme

Sakın Gelme Yazısı - Sakın Gelme İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları

Yolculuğumun zamanı geçiyor,biraz daha yürümeye devam ediyorumAcıma yaklaşıyorum hüznüm beynime sıçramış;düşlerim gölgesinde karanlığımınBeklemediğim ayrılıklara ev sahibi gönlüm çok yorgun;tırnaklarım kanıyor ve uzaklaşıyorumGidebildiğim kadar,gidebildiğim kadar tahtalar ardına saklıyorum özenli gözyaşlarımıO acımı bilmiyor anlamasın delirsin yalnızlığımKaskatı oluyorum;ellerin gibi kalbim buzla tuz olacak bir dokunabilsen rüyalarımdan öteye bir geçebilsen

Kırık masama dayalı bileklerim acı bir kahve,sigara ortak derdime;zehrim vücudumun her yerindeDakikaları işliyorum birbirine de günleri dikiyorum acımla da zamanı geçirmeye çalışıyorumSen gelemezsin biliyorum sebebin varAma benimde gözlerimin dalışı var uzaklara ki yürek yakar;bakan ağlarİçler acısıyım ama güçlüBaşım dönüyor,nemleniyor gözlerim bir kere gelsen diye bütün haykırışlarım;rüyalarımın ötesine geçebilsenDuvarlar üzerime gelmekten vazgeçse,umutlarım kırılmaktan,hayallerim yıkılmaktan,gözlerim uzaklardan,gönlüm siyahlardan

Bir düşümü daha maviye çevirebilsenSevebilsen,tutunabilsem demir parmaklıkların vapura tutunduğu gibi,sarabilsem özlemini silebilsem

En iyisi sen gelme kalbim gidişine alışamadı daha gelişini nasıl kaldırsın;bunun yükünü nasıl taşısın

İlknur Uzunöner

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com