Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, yokluğunun, yoktu

Adı Yoktu Yokluğunun

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adı Yoktu Yokluğunun

Adı Yoktu Yokluğunun Yazısı - Yalnızlık Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayat Hikayeleri
Keskin bir bıçaktı bileyen ruhumu!Gelişigüzel söylenmiş bir söz bile güzeldi dudaklarında!Her şeyim oluyordunAsıyordum korkularımı bir bir,seni göreceğim ana kuruyordum içimden kanayan boşluğu!

:AIEC:

Keskin bir bıçaktı bileyen ruhumu!Gelişigüzel söylenmiş bir söz bile güzeldi dudaklarında!Her şeyim oluyordunAsıyordum korkularımı bir bir,seni göreceğim ana kuruyordum içimden kanayan boşluğuÇok uzaklardan bir şarkı çalıyordu yine,kirpiğime çakılı duran bir gözyaşı oluyordunGidişie kuruyordum içimde saplı duran her hüznü,arkandan dağılıyordu herbiri,ayaklarıma dolanıyorduKendi kendime acı veriyordumOysa sen bilmiyordunHiçbir zaman söyleyemedimNe zaman söylemeye çalışsam kelimeler boğazımda takılı kalıyorduNe zaman sen uzak biryerlere gitsen,korkularım daha çok büyüyorduOysa keşkeleri bırakalı uzun zaman olmuştu

Seni sevmek huzur veriyorduİçindekileri bir limana bağlamak gibiUzun zamandır buydu aradığım belki de gözlerinde bulmuştumDalıp gitmem hep bu yüzdendi!Sen bana her baktığında senaryodan kopuyordu her şeySen güzel bakıyordun bu hayata!Bakınca sana biliyordum yetişmen gereken birsürü şey vardıBu yüzden hiç kızmadım sanaZarlar adilce atılmıyordu biryerlerde!Kalbim bazen ayaklarıma dolanıyorduBöyle zamanlarda yine kendi kalbimin üzerine basıyordum seni incitmemek içinİçimdeki coşkuyu susturuyordum,duymuyordum kalbimin sesiniBazen çok zor oluyorduBöyle zamanlarda susturamıyordum içimdeki sitem duygusunu!!

Susturamıyordumher şey vardı da bir sen yoktunOysa sen her şeydin,her şeyde!Sonra uzun bir zaman görmedim seni!Sesin kayboldu boşlukta önceSanki görünmez bağlarla bağlanmıştım sana,ne kadar uzaklaşsak da birbirimizden bu ipler tekrar bizi bir araya getiriyorduGiderken sen biliyordum,böyle bir son olamayacağınıbir an olsun vazgeçmedim bu sevgiden!Hani keşke onu sevmeseydim demedim hiçHiç pişman olmadımGarip bir büyü vardı aramızdaKimselere hissedemediğimSanki ne söylersem söyleyeyim hep eksik kalacaktıBir masaldan kopmuş gibiydi her şeyUzun zamandır kaybettiğim bir çok şeydin sen!

Adı yoktu yokluğununKeskin bir bıçaktı bileyen ruhumu!Gelişigüzel söylenmiş bir söz bile güzeldi dudaklarında! Her şeyim oluyordunAsıyordum korkularımı bir bir,seni görüceğim ana kuruyordum içimden kanayan boşluğuÇok uzaklardan bir şarkı çalıyordu yine,kirpiğime çakılı duran bir gözyaşı oluyordun

Ve üzerini defalarca karaladığım o iki sözcük zorluyordu beni

Seni Seviyoruumm!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com