Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gönülçiçeği

Gönülçiçeği

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gönülçiçeği

Gönülçiçeği Hikaye - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi
Lisedeyken zamanı ikiye ayırırdık felsefe derslerinde

Hocamız elini kaldırıp:

"Objektif ve subjektif zaman vardır" derdi

Şu geçen 22 yıl subjektif olarak nasıl değerlendirilir şimdi

Hiçbir şeyden pişman olmadan, gardiyanlar, isyanlar, mahkemeler ve kara duvarlar arasında geçen yirmi iki yıl nasıl tarif edilir şimdi

Bunun bilimsel açıklaması var mı?

Töre kurbanı gençlerin yazısını okudum az önce Resimlerde köylü kentli demeden yapıştırılmış birer maske

Kendimi gördüm bir ara sanki O resimlerde ben de vardım Kan davasına yirmi iki yılını veren ben

Savcı:

"Pişman mısın?" diye sorduğunda ,

"Hayır" demiştim yirmi iki yıl önce

Peki ya şimdi neden pişmanım? Subjektif zaman dilimini boşa geçirdiğim için mi? Yoksa yirmi iki yılda beton döktüğüm kalbimi çaktığı çivilerle çözen menekşe gözlü kız için mi?

Nasıl da deli gibi vurulmuştum sana karşı pencereden!!! Şiir bile yazmıştım sana

Bilmiyordun ki yıllar sonra ilk kez birine şiir yazıyordum

Zaten sevmiyordum dışarısını Alışamamıştım hapisten haricine Bir kez daha yıkıldım senin yüzünden

O menekşe gözlerinle yüreğime batırdığın çivilerin ve sen orada bir çiçek açtırdınız kendi adınıza

Gönülçiçeğimi

Şimdi soldururken onu, son bir kez bakıyorum hayalimde yüzüne

Önce gençliğimi sonra ruhumu çalan bu şehirden hiçbir şey almıyorum aslında

Yalnızca, çivilerle büyüyen bir kalp ve sevdasını çoktan unuttuğum(!) çok güzel bir kız bırakıyorum

Temmuz 2002

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com