Erkeklere Göre İdeal Kadın |
07-10-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkeklere Göre İdeal KadınErkeklere Göre İdeal Kadın Yazısı - Erkeklere Göre İdeal Kadın Rana Ulaş - Rana Ulaş Yazıları Erkekler hiç üşenmeyip ideal bir kadın nasıl olmalı diye kafa yormuşlar Yormakla da kalmayıp bir de liste yapmışlar Listeyi incelemeye geçmeden “erkekler bu ideal kadını hak etmek için ne yaptılar bugüne kadar?” diye sorayım da listeyi okurken bu soru da aklınızda bulunsun! - İdeal bir kadının okuma alışkanlığı olmalıymış Erkekler gazetelerin sadece ilk ve son sayfalarını okuyan ve gündemi takip etmeyen kadınları sohbet arkadaşı olarak görmüyorlarmış (Evet, bir erkek için kadının okumasından daha önemlisi yoktur! Kadın okusun okumasına da kendi için, karşısındakini etkilemek için değil Erkeklerin ne kadar okuma alışkanlığı olduğu konusuna girmiyorum bile Gazetelerin yalnızca spor sayfasını okuyan hanımlar değil herhalde) -Telefonla gerektiği kadar konuşmalı (Kadınların telefon konuşmalarını saatlerce uzatmaları erkeklerin sinirlerini bozuyormuş) (Tabi ki ilişkilerinin başında değilseler! Yoksa “önce sen kapat”, “ yok olmaz sen aşkım” gibi sonu gelmez saçmalıklar kadının eseri değil) -Lüks tutkunu olmayıp alışveriş sırasında da mantığını koruyabilmeliymiş (Erkeklerin cimriliğini saklamak için güzel bir örnek Başka bir diyeceğim yok) -Formuna dikkat etmeliymiş kadın Ama her yemeğe ‘diyetteyim’ diye başlamamalıymış Çünkü bu, erkekleri en çok sıkan kelimelerden biriymiş (Beni de bu erkeklerin istekleri sıkıyor Nasıl ya! Hem yiyecek hem de kilo almayacakmışız Kendilerinin “Türk kası” , “sevgi yastığı” diye tabir ettikleri göbeklerini biz çok mu seviyoruz ki, erkeklerin formda kalmak için bir nedenleri olmuyor) -Türkçeyi kötü kullanmamalıymış Bol bol yani, filan, şey gibi kelimeler kullanan ve argo konuşan kadınlar yerine, etkili ve tane tane konuşan kadınlar her zaman daha çekici geliyormuş (Pes diyorum, beyefendilerin hepsi de diksiyon kursundan çıkma zaten Önce insan çuvaldızı kendine batırır değil mi? Ama yok bu “öküz” efendilere çuvaldız da işlemez) -Sadece kızlarla değil, erkeklerle de arkadaş olabilen kadınlar, erkeklere daha çekici geliyormuş Böyle kadınlarla daha kolay ve iyi iletişim kurabiliyorlarmış (Anlaşıldı bu listeyi yapan erkekler “Türk erkeği” değil Çünkü Türk erkeğine göre kadın arkadaşça yaklaşsa bile bunun adı arkadaşlık değil başka bir şeydir Anladınız siz onu) -Kıskanç olmamalıymış Sevgilisini sürekli sorgulayan ve takip eden kadınlar, kendilerine güvenmedikleri mesajını vererek çekiciliklerini kaybedebilirmiş (Erkek için de aynı dilekler söz konusu Ama nerde, “seven erkek kıskanır” mottosu beyinlerine dövme olarak kazınmış) -Kendi ayakları üzerinde durabilmeliymiş Hiçbir işini bir erkeğin yardımı olmadan yapamayacağını düşünen kadınlar, erkeklerde önceleri bir koruma duygusu yaratsa da bir süre sonra bu duygu sıkılmaya dönüşüyor (Kadın ayakları üzerinde durmalı durmasına da, erkeği sıkılacak diye değil, kendi için yapmalı Ayrıca bu, erkek için bir sıkılma durumu değil de olsa olsa yük olur) Benden yorumlar bu kadar, geriye kalan yorumları da size bırakıyorum Rana Ulaş |
|