Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celp, denenmiş, mubabbet, mutlaka, oku

Denenmiş mubabbet ve celp için mutlaka oku

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

TARFATÜLAYN Nickli Üyeden Alıntı

1ıncı sorunun cevapı hangi gün ve hangi gezegende okuyorsan o saatin gezegenin tütsüsünü yakacaksın
2inci sorunun cevapı aynı uyguladıgın ve yapmış oldugun şekilde gelecek isimler sen yaptıgın ver dıgın örnek dogrudur selametle vesselam

ALLAH cümlemizden razı olsun selametle vesselam

--- Sonraki mesaj ---

letonia Nickli Üyeden Alıntı

Çok saolun Allah sizden razı olsun

cümle mizden ALLAH razı olsun güzel insan selametle vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

wwwxxx Nickli Üyeden Alıntı

1hawas olduğu için önce hawas koruması okuycaz
2huddam kelimesi geçio huddamlı azamet okuycaz yeni yeni öğreniorum havas ilmini doğru bilmişmiyim
ayrıca benm çok merak ettiğim bişey war bu kara biber weya mumla olan yakımlı dualar buyuye girio die duydum ben gerçekten doğrumu???

aynen koruma ve dogru azametı altında buraya kadar dogru buyu işine geline bu buyu degıldır bak sana şöyle deseydık büyü olurdu ornek verelım şimdi

serian acileten seyidel ervahi vesvasi şeytanirracim vurruhu hazihil Ayetiş şerifeti ve bi hakkı ve bi azameti ve bi burhanı bi ihra kı kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti şiddeti minnar fülanete binti acilete fülanete şeytanirracim yüridül acilete tarfatül ayn Elvahan-elaccele-essaate

şimdi ne oldu şeytanı kullanmış olduk bu da ne demek şeytanla calıştınmı bu da büyüye girer
anlamı ney yukarıdakının >>> seri ve acil şekilde ruhların efendisi vesvese veren şeytan bu ayetin hakkı ve yuzu suyu hurmetıne fılanın kalbını alıp şiddetlive ateşli olarakyak şeytan diledigini yapar göz yumupacıncaya kadar vs vs

kısa ve oz anlattık işte bu buyudur degerli insan dua ile kal vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

ne duyuldu! ne görüldü! böylesi müccerreptir Bu verecegim tertipi yüzde yüz denenmiş tir bunlara başlamadan önce vucud ve oda temizligi şarttır ve gusül boy abdesti alacaksın ve 2 rekat hacet namazı kılacak sın ve sonra havas koruması yapacaksın ve güzel bir tüt sü yakacaksın eger hangi saat de okuyorsan o geze genin tütsü sünü yakarsan daha cabuk seri şekil de icap ederokuma saatlerini muhabbet ve celp işleri yaparken hangi saatde okunuyorsa o saate getireceksineger bilmiyorsan saat ve geze genlerin gününü gece 12 30 dan sonra okuya bilirsin Ve şu ayet ve esmaları okur ……………………………………… Her yüzde aşagı daki azametleri 1 veya 3 kere okursun okuma esnasında yalnız olacaksın ses ve gürültü olmayacak eger yedire bilirsen her türlü yiyecek ve içeceke okuya bilirsin ve okumuş oldugun ………… Her yüze gelince hazırlamış oldugun yiyecek içeceke üfür ve sonra aşagıdaki azameti 1 veya 3 kere oku onuda üfür onun atleti veya kilotu veya sacı varsa oda olurve ikinizin resmi de olurveya onune 7 çeşit renkli ibrişim al ve her okuyuşda bir halka yap okudukların bitince atlata bilirsen üstünden atlat ve asılıp kör dügüm yap ve sonra o dügümleri bulundugu mekana veya yattıgı yastığa yada yatak odasında karyolanın altına sıkıca bastır eger koyma imkanın ve üstünden atlatma imkanın yoksa onu hayel etip kör dügüm yap ve bir zeytin veya bir hurma agacının yanına göm bu benim kendi tertipimdir yüzlerce denedim ve sonuç aldıgım tertiptir sakın şüphe etme ve gaflet olunmaya yüzde yüz diyorum ustune basarak söylüyorum mücerrep tir denenmiştir Okunacak ayetleri ve esmalrı vs vs bunları sansürledim burası sanal alem her şey yazılmaz her şey ulu orta konuşulmaz bil gi amaçlıdır kimbilir kimlerin eline gecer neler neler yaparlar vesselam………
1= hz adem ile h,z havanın muhabbet ve şehvet ve mevedded,le birleştikleri gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar birleştirdim(( eger işini hüddamla yapıyorsan buradaşöyle diyeceksin >>> serian acileten aksam tü aleyküm ya hüdam fermanı hüdayla sen de birleştir))

eger ruhla yapıyorsan ((( serian acileten essalamün aleykümve rahmetüllahi ve berakatühü ya seyyidel ervahi >>> (burada hangi ruh sa adı zıkredilecek örnek verelim) hz Yusuf as ve tayfası verruhu sizlerde birleştirin fermanı hüdayla

eger cenabı hakk ile yapıyorsan münacatını benbirleştirdim ALLAHÜMME İNNİ ESELÜKE YARRABBİ <<<3kere
YA İLAH >>>3kere YA ALLAH >>> 3kere fermanı hüdayla sende birleştir dersin
Ve 3kere >>> elvahan 3kere>>> elaccele 3kere>>> essaate
Dersin…………

2= hz Yusuf,la züleyha,nın muhabbet ve şehvet ve mevedded,le birleştikleri gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar birleştirdim((

3= hz Muhammed Mustafa (sav) ile hz Hatice validemizin muhabbet ve şehvet ve mevedded,le birleştikleri gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar birleştirdim((

4=hz ALLAH cc hz Davut, a demiri ona demiri yumşatıp ona musahhar kıldıgı gibi
filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bu kişinin kalbini yumşatın bana bu kişiyi musahhar kılın

5=hz ALLAH,cc hz musanın asasıyla denizi ona musahhar kıldıgı gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bana bu kişiyi musahhar kılın
( kimle yapıyorsan yukarıda soyledik ve anlattık dıyelım hz ALLAH LA YAPIYOZ YARABBİ BU KİŞYİ BANA MUSAHHAR KIL FERMANI HÜDAYLA )<<< örnektir……

6=hz ALLAHcc ins,i ve cins,i hz Muhammed Mustafa (sav) sevdirdigi gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bana bu kişiyi musahhar kılın

7=hz ALLAH cc hz Süleyman, a ins, i ve cinliyi musahhar kıldıgı gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bana bu kişiyi musahhar kılın

8=hz ALLAH cc hz nuh, a denizi musahhar kıldıgı gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bana bu kişiyi musahhar kılın

9=hz ALLAH cc hz İbrahim, e ateşi musahhar kıldıgı gibi filan ibni filan,ı ala muhabbeti filan binti filan, la şediden bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete kadar bana bu kişiyi musahhar kılın

10=Onun aklını benim aklıma bağladım ((( burada isimler söylenek kimi aşık veya celp veya muhabbet için okuyorsan önce onun adı ve sonra senin adın)))
Onun fikrini,benim fikrime bağladım Benim gibi düşünsün
Onun ruhunu benim ruhuma bağladım beni sevsin
Onun kalbini benim kalbime bağladım kalbi benim kalbimle olsun
Onun muhabbetini benim muhabbetime bağladım
Onun meveddetini, benim meveddetime bağladım beni kuvvet le mevdedle sevsin
Onun aşkını,benim aşkıma bağladım aşkımdan bi karar olsun
Onun şehvetini Benim şehvetime bağladım benim şehvetimle şehvetlensin
Onun fercini, benim zekerime bağladım benimle yatmak için can atsın

11= filan ibni filan ,ın kokusu <<< erkek için filanete binti filanenin <<< kadın için
Burnuna cennet kokuları gibi gelsin onun kokusu ,nu almadan duramazsın 1 saat onun kokusunu almadan ayrılmasın dünyadaki en güzel kokuları ve cennetdeki en güzel kokular gibi burnuna gelsin daima onu hayel etip onu düşünsün ondan gayri yiyemezsin,içemezsin,uyuyamazsın,oturamazsın,du ram azsın,ondan başka kimseyi düşünmezsin ve ondan başka kimseyi sevmezsin ve ondan başka kimseyle beraber olmazsın

12= aklını,düşüncelerini,fikrini,ruhunu,bedene nini,muhabbetinive aşkını,366 damarlarını ve 6666 kemik ve endamını filan ibni filanın üstünü,burcunu,unsurunu,tabiatını,gezegenini ,yıldızını,madeninini,365gün,12 ay,30 gün,7 gün, 24 sat, 12 saat, fi hezihil saate şediden ala muhabbeti filanete binti filaneye serian acileten minel berk fihazel mekan bi elkail muhabbet,e ila yevmil kıyamete ve ebka
3kere>>> elvahan 3kere >>>elaccele 3kere essaate
Derbitirsin vesselam duayla kalın………

Kim bu yazdıklarımı başka formlara benden izinsiz yazar kopyala yapış tır yaparsa vallahi de billahi tellahi de dünya ve ahirret de iki elim yakasındadır ve hakkım helal degil dir vesselam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com