Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastalığın, ilacı, manevi

Her Hastalığın Manevi İlacı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

for freedom Nickli Üyeden Alıntı

bu cinlerin mümin olanları insanlarla bağlantı kurup onlara yardım etmelerinin yasak oluşu kuranı kerimdeki bazı ayetlerle sabit biliyorum o halde gelenler mümin cin değil peki mümin olmayan cin "tabiatında insanın üstünlüğünü kıskanmak varken" insana yardım edermi?

bilgilerin çok işime yarıyor teşekkürler

şimdi bu konular çok uzun mesela ben sana bir örnek vareyim havas ailimlerinden muhiddin arabi hz hoca mansur gibi alimlerin hizmetinde muhakkak cinler var zaten bir insan 40 gün riyazat ile izdivaya çekilse onlar kendileri gelirler hizmet için gelenler elbet ki ervah-ı tayyibe dendir aslında bu konular çok incedir burada bir kaç satırda anlatılacak bir şey degildir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

erell Nickli Üyeden Alıntı

alıntı degil siz her konuda bi kaynak soruyorsunuz, ozaman size kaynak cinler alemi!
--------------------

melek degil kardeş cinler fakat bazı havas alimleri melek diye ismlendirdikleri aslında cinlerdir mesela uzun firdevs davetnamede melek adlandırdıkları aslında cinlerdir

bu cinlerin mümin olanları insanlarla bağlantı kurup onlara yardım etmelerinin yasak oluşu kuranı kerimdeki bazı ayetlerle sabit biliyorum o halde gelenler mümin cin değil peki mümin olmayan cin "tabiatında insanın üstünlüğünü kıskanmak varken" insana yardım edermi?

bilgilerin çok işime yarıyor teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

önder Nickli Üyeden Alıntı

nereden alıntı kaynak göster hangi kitap kaçıncı sayfa yazarı?

alıntı degil siz her konuda bi kaynak soruyorsunuz, ozaman size kaynak cinler alemi!
--------------------

for freedom Nickli Üyeden Alıntı

peki biz bu tütsüyü yaktığımız zaman bize yardıma gelen melekler nefis sahibimidir yani o kokudan gıdalanırlarmı? ben melekleri butür ihtiyaçlardan münezzeh yaratıldığını biliyordum bu bilgi doğrumu?

melek degil kardeş cinler fakat bazı havas alimleri melek diye ismlendirdikleri aslında cinlerdir mesela uzun firdevs davetnamede melek adlandırdıkları aslında cinlerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

erell Nickli Üyeden Alıntı

elbetki havas ilminde tütsü muhakkak vardır,mesela hayır işlerinde bir çok tütsü mevcuttur kezbira,ud agacı saile miami cin elması akgünlük gibi daha bir çok tütsü vardır fakat bunları bulmakta zorluk çekiliyorsa bütün hayır işlerinde kullanıcak olan akgünlük olabilir bunu bir çok bitkicilerde bulabilirsinşer işler tütsüleri farklıdır onlarla işimiz olmadıgı için yazmama gerek yok

peki biz bu tütsüyü yaktığımız zaman bize yardıma gelen melekler nefis sahibimidir yani o kokudan gıdalanırlarmı? ben melekleri butür ihtiyaçlardan münezzeh yaratıldığını biliyordum bu bilgi doğrumu?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Rasulü Ekrem (sav)'in şöyle buyurduğu rivayet edilir
''Cebrail Aleyhisselam bana öyle bir ilç öğrettiki,o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum,ne de hekime''
Ebu bekir,Ömer,Osman ve Ali (ranhüm):
'' O ilç nedir ey Allah'ın Rasulü?Bizim ona ihtiyacımız vardır'' dediler
''Yağmur suyundan bir miktar su alınırÜzerine Fatiha Suresi,İhlas Suresi,Felak Suresi,Nas Suresi ve Ayet'el-Kürsi her biri yetmiş (70) kere olmak üzere okunup,akşam sabah yedi (7) gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen Allah'a yemin ederim,bana Cebrail dedi ki:
''Bu sudan kim içerse,Allah'u Teala onun vücudundan her türlü hastalığı giderirOnun bütün hastalık ve sancılarından kurtarırKim o sudan karısına içirip onunla cima ederse Allah'ın izniyle hamile kalırGöz ağrısını,sihri giderirBalgamı keser,göğüs ve diş ağrılarını ve çok yemek yemekten meydana gelen ağırlığı,susuzluğu,idrar tutukluğunu giderirO kimse kan aldırmaya muhtaç olmazbunun faydaları saymakla bitmez''

dırResullulah dilinden dualar(arif pamuk)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com