Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çıktı, dedi, herşeyi gördüm duydum, komadan, yıl

19 yıl sonra komadan çıktı.. "herşeyi gördüm, duydum" dedi..

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 yıl sonra komadan çıktı.. "herşeyi gördüm, duydum" dedi..

Polonya’da kaza sonucu komaya giren demiryolu işçisi, 19 yıl sonra uyandı

Polsat TV kanalının haberine göre, Jan Grzebski adlı işçiye 1988 yılında vagon çarptı Darbe yüzünden beyninde tümör gelişen işçi, konuşamaz ve kıpırdayamaz hale geldi

Aradan bunca yıl geçtikten sonra hayata dönen Grzebski, "Her şeyi duydum, her şeyi gördüm Doktorlar bana bir-ki ay ömür biçmişti" diye konuştu

Hayatını karısına borçlu olduğunu belirten demiryolu işçisi, "Benimle hep ilgilendi Hayatımı o kurtardı" dedi

Kaza olduğu sırada 4 çocuğu bulunan Grzebski’nin bugün 11 torunu var

Grzebski komaya girdiğinde Polonya’da komünistler iktidardaydı ve ülkede kıtlık hükmünü icra ediyordu Bugünse Polonya AB ve NATO üyesi

Grzebski, kendisini en çok şaşırtan şeyin, herkesin cep telefonuyla dolaşması olduğunu söyledi, ama şunu söylemekten de geri kalmadı: "Ama biliyorum ki, sızlanmaya hakkım yok"

Tüylerim ürper ürper oldu valla Alllaaaaıııım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com