Erkekleri Evliliğe Götüren Cümleler (miş) |
06-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekleri Evliliğe Götüren Cümleler (miş)ERKEKLERİ EVLİLİĞE GÖTÜREN CÜMLELERMİŞ - Ben neyim senin için Hayri lütfen bana söyler misin senin için kimim ben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat Evlenmemiz şart diil - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar Canım ne var bi gelip merhaba desen - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum Evlilik bana göre değil Hikmet - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen Aklın durur yaniNe o durgunlaştın Fevzi - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet Alt tarafı bir kağıt parçasından mı korkuyorsun - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat - Bİ gün de kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat İstersen sana hergün yaparım - Evlenmek şart diil İlişkimize bir isim vermek istiyorum Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım Asker arkadaşım gibi kız arkadaşım Ne demek şimdi bu Git başımdan Hüseyin - Hayatııııım Maçın başladı gel Sana bira da açtım Çerez filan - Soyadın çok güzelmiş Ertan Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor - Değişen ne olabilir ki Sinan Biz seninle zaten evli gibi yaşıyoruz - Bak ne diyicem Bi akşam yemek yapiyim Annenler de gelsin - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim? - Demet Akalın az bile yapıyor adama Fazıl Oyala oyala sonra çek git - Hamileyim Zikri! |
|