Sende Kaybettiğim Bir Ben Var... |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sende Kaybettiğim Bir Ben Var...Üyeler Görebilir ] < SENDE KAYBETTİĞİM BİR BEN VAR > Üyeler Görebilir ] Bir hoşça kal bile demeden var mıydı gitmek? Çok mu zordu, hoşça kal… Ben gidiyorum demek? Geride bıraktığını düşünmeden çekip gitmek yakıştı mı? Yakıştı mı doğru dürüst veda etmeden beni terk etmek? Üyeler Görebilir ] Ah saklı düşlerimin firarisi… Kah sevdalın oldum, senli sevgilerle şımaran, Kah sihirli dokunuşlarında kendini bulan Bazen yüzüne düşen korkuların, Bazen gözlerindeki sevinçlerin oldum Bağırdığın, küfürler savurduğun isyanların oldum bazen… Bazen de sessizce yağmurlara bıraktığın gözyaşların, Ve hak etmediklerin, artık yeter dediklerin, Belki de… Belki de, hiçbir şeyin oldum… Üyeler Görebilir ] Yüreğine her gelişimde, bir kere daha gönderişin oldum Ve… Ve en çokta imkânsızım oldun… Gittin… Tutunacağım canözüm yok artık Mahzun bakışlı anılarımın dışında… Üyeler Görebilir ] Ah saklı düşlerimde sakladığım… Oysa tüketeceğimiz sözlerimiz, Göklere savuracağımız, sessiz çığlıklarımız vardı Aşka dair, sevgiye dair… Sana ve bana dair Üyeler Görebilir ] Ya şimdi… Şimdi artık, senli cümlelerim yetim ve cansız Kelimelerim serseri berduşun ağzındaki gibi anlamsız Gözlerimde yarattığın şelaleler altında ıslanıyorum şimdi… Ve… Ve üşüyorum sensizlikte… Üyeler Görebilir ] Ah yüreğimin onmaz yarası… Bir gün daha sensiz geçti… Ayrılığın hoyratça estiği, bir gün daha… Ve senli özlemlerle harmanlanmış bir gün daha… Her şarkıda, her şiirde sen varsın sanki Her yerde, her siluette, seni gördüğüm bir gün daha… Gittiğin günden sonra, Sen kokan dizelerim yetim kaldı şiirlerimde Her yazdığım şiirde senli özlemim daha da büyüyor Bilinmeyen uçurumlara yuvarlanıyor Yüreğimin maviliklerinden akan senli şiirlerim Acılar içinde kalsa da senli yaralı yüreğim, Sensizlikte bile sanki sen varmışçasına yaşıyor Daha yüreğime söyleyemedim gittiğini Halen seni benimle biliyor… Ya da biliyormuş gibi görünüyor Üyeler Görebilir ] Söyle… Söyle yürek yaram… Bir hoşça kal bile demeden var mıydı gitmek? Çok mu zordu, hoşça kal… Ben gidiyorum demek? Geride bıraktığını düşünmeden çekip gitmek yakıştı mı? Yakıştı mı doğru dürüst veda etmeden beni terk etmek? Üyeler Görebilir ] Şimdi avuçlarımda sadece senli mahzun anılarım var… Ve bir de sende kaybettiğim bir ben var… Üyeler Görebilir ] |
|