Bedirhan GÖKÇE-Üşüme( Kimene ) |
06-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedirhan GÖKÇE-Üşüme( Kimene )Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde İşte , seni sevmemek için de öyle , Seni sevmek için ne kadar söz varsa dilimde , Seni yermek için , Sana ermek için Yok işte , Bir yalan uyduruyorum ben kendimce , Kendime umutsuzluk , Sana umudum , Yollarına çaresizlik düşmüş eşkıya , Ben sana zehir zemberek suskunluğum , Ben sana gözlerinden vurulmuşum ; Sana açılan kapıların üzerime kapanan sesinde , Ben seni değil kendimi unutmuşum ; Yaralarımın kanayan damarlarına , Uykusuz gecelerimden kör sokaklar sürmüşüm ; Ne mutlu bana Ne mutlu , En çok bir yıldız kayıyor biliyormusunuz ? Bir dilek tutuyorum işte, Ellerin oluyor Tutunuyorum sana Soluksuz bir sokak lambası altında , Şubat'a müebbet gözlerini sunuyorum sana Anlasana Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde İşte o kadar yalan uyduruyorum kendime , O kadar yalan Kime ne Kendime yalanlarla tutunuyorsam kime ne ? Kendimi sende unutuyorsam kime ne ? Sende susuyor , Sende konuşuyorsam Sende uyuyup Sende uyanıyorsam , Vuruyorsam talan olan umudun mahzeninde kendimi , Kime ne , Kime ne kendimi kanatıyorsam senin düşüncende , Yalan yada gerçek , Sen sakın gecesiz uykularımda üşüme ! Ben üşüyorsam kime ne sunum kanka |
|