![]() |
Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki Görüşleriniz |
![]() |
![]() |
#16 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizSon olarak bugün alt forumlara ait olan ikonları kaldırarak yalnızca ana forumlarda bu sistemin kullanılmasına karar verdim ![]() ![]() ![]() Eğer varsa bu konuda da değerli görüşlerinizi almak isterim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sevilay
|
![]() Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizSitenin son haline bayıldım, en güzel forum bilgenesil diyebiliriz artık(: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizEğer herhangi bir aksilik olmazsa 27 Kasım 2011 tarihi itibariyle forumsinsi ![]() ![]() Tüm ailemizin bilgisine, |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
peri
|
![]() Cevap : Yeni Tasarım Hakkındaki GörüşlerinizEllerinize saqlık ben öteki temaya alışık olduğumdan sanki bana öteki tema daha hoş geliyodu emeklerinze saqlık ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|