![]() |
Forumsinsinin Yaş Ortalaması |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
![]() Forumsinsinin Yaş OrtalamasıArkadaşlar ben Forumsinsinin yaş ortalamasını merak ettim eminim sizde etmişsinizdir bakalım forumumuz ne kadar genç ![]() ![]() ![]() ![]() Hesapladığım sonucu sizinle paylasşıcam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Forumsinsinin Yaş Ortalaması |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Forumsinsinin Yaş Ortalamasıbnce de 16-18 :) |
![]() |
![]() |
![]() |
Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla? |
![]() |
![]() |
#5 |
Equinox
![]() |
![]() Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?Evet arkadaşlar lütfen herkes ankete katılsın ![]() Bakalım hangi yaş grubu forumumuzda daha fazla?
![]() |
Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla? |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?İtiraz ediyorum oylamada şike var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?oylama 12-16-2008 de açılmış büyümüşlerdir o zamandan beri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?:)Hadi öyle olsun bari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?ben 25 30 yaş aralığındayım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?46-55 yaş araiığı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?ocakta inşallah 16 olacam bu yüzden 16-18 dedim :D
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
peri
|
![]() Cevap : Forumda Hangi Yaş Grubu Daha Fazla?ben 22 ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
karamela
|
![]() Cevap : Forumsinsinin Yaş Ortalaması29 benim yaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Forumsinsinin Yaş Ortalamasıben mesaj yazalı 2 yıl olmuş ![]() ![]() ![]() ocakta gene doğum günüm olacağından 18'i işaretliyorum bu arada forumdaki konular niye hortlatılmakta ? nostaljinin dibine vurdum yani !
|