Tanısmak :D |
01-16-2010 | #1 |
aalperennn
|
Tanısmak :DYeni Deilim Ama tanısalm ben alperen 16 yasndyım istanbulda yasıyorm
01-16-2010 | #2 |
bukett
|
Cevap : Tanısmak :Dhoşgeldin :) bende rumeysa 17 yasındayım bursadanım
01-17-2010 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Tanısmak :DKonuya ilgi olursa sabitleyebilirim bu arada benide herkez bilir bende Erol : )
02-05-2010 | #4 |
aalperennn
|
Cevap : Tanısmak :DRumeysa Tanıstıma Menun Oldum Erol Snnlede :D |
Cevap : Tanısmak :D |
02-14-2010 | #6 |
dejavu2009
|
Cevap : Tanısmak :DHoşgeldin Alperen
02-17-2010 | #7 |
JOKER
|
Cevap : Tanısmak :Dhoşgeldin
02-19-2010 | #8 |
Gözyaşı
|
Cevap : Tanısmak :DTeşekkürler alperen burada tanışabilirsiniz konuyu şabitliyorum |
04-09-2010 | #10 |
peri
|
Cevap : Tanısmak :Dhg arkadaşlar umarım kalıcı olursunuz
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
08-23-2010 | #11 |
Henry Morgan
|
Cevap : Tanısmak :DMerhabalar benim adım Deniz, 18 yaşındayım Hepinizle iyi anlaşacağıma umutluyum Kısaca kendimden bahsedeyim; Hikâye yazmaktan çok hoşlanırım ve aynı zamanda şiirde yazarım ama bu yazılar, tarihi, mitolojik, fantastik, felsefiktir Kendime aitbir blogda yazıyorum bunları Eğer müsade var ise burada da paylaşırım Pagan Metal, Black Metal, Death Metal, Viking Metal, Kelt Müziği ve film müziklerinden hoşlanırım(ama sevdiğim filmlerin müziklerinden; yani yine tarihi, mitolojik gibi) :) Öğrenciyim :) Hepinizle tanıştığıma memnun oldum
08-23-2010 | #12 |
Emel Tns
|
Cevap : Tanısmak :DHerkese merhaba, ben de Emel Ben de yeni geldim aslında Burada kendi yazdıklarını paylaşanların olduğunu görmek çok sevindirici Bu aralar Mustafa Bey'in şiirlerini takip ediyordum Tanıştığımıza memnun oldum |
08-24-2010 | #13 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Tanısmak :DAramıza hoşgeldiniz sevgili Emel Tns,Sevgili Henry Morgan