Risale-i Nur Okuma 3 |
06-15-2008 | #1 |
Equinox
|
Risale-i Nur Okuma 3Risale-i Nur Okuma 3 Dosya adı: Risale-i Nur OKUMA-3 Dosya tipi: zip Dosya boyutu: 5325 MB Kullanım: Ücretsiz RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting alternatif bağlantı Hotfilecom: One click file hosting şifre: forumbilgenesilcom Programın İçeriği: -Kur'an-ı Kerim -Risale-i Nur Külliyatı'nın Tamamı -Büyük Lügat -Elmalılı Hamdi Yazır İlmihali -Nimet-i İslam +Özellikler: -Bilmediğiniz bir kelime olması halinde kelimeyi seçip, LÜGAT butonuna basmanız yeterlidir -Osmanlıca Editör Özelliği -Arapça Arama Yapabilme Özelliği -Görünümü Ayarlayabilme Özelliği (Font, yazı tipi vb gibi) Ekran Görüntüleri: Giriş: Kur'an-ı Kerim: Büyük Lügat: İlmihal: Arapça Arama Özelliği: Konu veya Kelime Arama Özelliği: Osmanlıca Editör: Değişik Font Örneği:
03-14-2010 | #2 |
yazarel
|
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3KARDES İNDİRME ESNASINDA RAPİD VE DİĞER DOLAND HATA VERİYOR İNDİREMİYORUM
DAĞDA ÜÇ BEŞ DOMUZ SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE ÖLÜSÜ NE DİRİSİ İTE İTLİKYAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE) |
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3 |
03-22-2010 | #3 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3Bağlantı 40 beta sürümüyle güncellendi |
03-26-2010 | #4 |
yazarel
|
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3tşk kardes indirdim eline emeğine sağlık saol :) |
03-28-2010 | #5 |
yazarel
|
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3YAA BU PROGRAM ÇALIŞMIYO KURULUMDA SONRASI HATA VERİYO Bİ TÜRLÜ KURAMIYOM TEKRAR İNDİRİP YÜKLEME YAPAM DEDİM BU SEFERDE RAPİD HATA VERİYO :(((((( |
03-28-2010 | #6 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Risale-i Nur Okuma 3İndirdim ve bilgisayarıma yükledim Sorunsuz çalışıyor Sizin için alternatif bir bağlantı ekledim Oradan indirmeyi deneyebilirsiniz |
|