|
|
Konu Araçları |
benim, gel, sanada, yalnızlığım, yeterama |
BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel.. |
02-24-2010 | #1 |
peri
|
BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel..Say ki geceleyin hiç ağlamadıkVe beni yollara salıp gitmedinGittiğin akşamı alıp gel artık En kırık yerine bırak kalbimin Bil ki her şey tamam, biz yarım kaldıkYüreğim vurdukça eksiliyorumKayan yıldızları bulup gel artık Artık bu geceyi çekemiyorum Belki ayrılığı yanlış anladıkBelki de kalplerin hilesi zamanVakti bir yerinden kırıp gel artık Bir kaç mevsim getir hatıralardan Gel diyorum evet sana git diyende bendim Dedim ya yanlış anlamışız ayrılığı,çözüm sanmışızzzOysaki daha çok daralıyor nefesimHani sen olmayınca i çimde birşey acıyor demiştim ya işte oşey daha çok acıyor artık karanlık daha boğuk geceeler daha zindann sussam kır kapılarını dilimin çözsem prangalarını dört nala bıraksam kalbimdeki kısragı sana koşar eminim ama yok bende o cesaret içimde volkanlar patlıyor senin için ama cesaretim yok aşka sen yinede hissetsen gelsen bannaaa yaralıı çok yaralı kalbimmHani kıyamadığın gözlerim hergece ağlıyorr KARANLIKTAN İLK KEZ KORKUYORUM VE İLK KEZ ÜŞÜYORUMM Şimdi ıpıslak bir yağmur yağar göğsümden soluyan umutlaraNezaman tutmak istesem saçlarını sevgininn güneşi tuttar gibi olmadı yine bir yalnızlık düştü payıma en acısındann dalga dalga izi kaldı sevişmelerinin avuçlarımda sevgilim şimdiaşkın her zerresini çatlak çatlak toprak gibi emmeliyizz ikimizz ve GECENİN KARANLIĞINDA ÇIRILÇIPLAK DÖNÜŞÜNDE SOL YANINDA BEN OLMALIYIMM YARR
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel.. |
02-25-2010 | #2 |
acılımerwe
|
Cevap : BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel..çok güsel yha
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
02-26-2010 | #3 |
peri
|
02-26-2010 | #4 |
VANDETTA
|
Cevap : BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel..Seven insan neden ayrılır,ayrıldı neden geri dönmek ister,ufak nedenlere sevdamızı kurban eder olduk bugün çözülebilecek nedenlerden dolayı yarın acı çekmek istemiyorsak ayrılığı lügatımızdan çıkarmamız gerekiyor,ayrılık hiçbir zaman çözüm olmamıştır bence,tabiiii gerçekten sevenler için
02-26-2010 | #5 | |
peri
|
Cevap : BENİM Yalnızlığım Sanada Yeter......Ama Gel..Alıntı:
ellbete kimse ayrılacam dıye bir ilişkiye başlamas ama aşka hep tek taraflı fedakarlıkta olmuyo ver ver olmuyosa hep yanlısan nolucak biticek elbet ben çok karmsarım bu yönden hakikaten hayatımdaki çok uzakta ve verdıgı sözden döndu geri gelmedi neyse gıden gıder uzulmekte nafıle belı saman sora |
|
|