Ben Sessizce Giderim |
12-22-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Ben Sessizce Giderimben sessizce giderim kapıyı bile örtmem fark edilmeyeyim diye hava karanlıkken, yıldızlar çokken, gökyüzünde dolunay varken ben sessizce giderim yürek atışım duyulursa anlaşılırım diye, her gün evden meyhaneye gider gibi giderim arkasına basılmış ayakkabım, eski bir cekitimi omzuma atar giderim anlamazsın ne olduğunu, zaten fark etmezsin yokluğumu, o odadayken benim kokumun olmadığını, fark etmezsin bilirim çaresiz değilsin görüyorum seni bu sevdaya zorlamadım diye sanıyorum! tüm suçları, günahları yükleniyorum bu gece eski bir ceketimle meyhaneye gidermiş gibi gidiyorum sabahları yokum artık kahvaltını rahatca yapabilirsin, panjurlarını açıp eski güzel günlerindeki gibi kumrularını beslersin, hep sorun ettiğin gömleklerimi ütülemekten de sorumlu değilsin ama akşam olunca kumrular yuvalarına uçunca, çok sevdiğin film bitince, beni sevmesende özlersin gözlerin dolar bilirim, o taş kalbin onları siler geçer eminim! sessizliğe inat plaktaki şarkıya eşlik edeceksin bilirim gururunu kırıp, 'bu gece bitmeden gitme' dememen için sevgilim, ben sessizce çeker giderim alıntı