5 Yıl Sonra Eve Döndü |
12-07-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
5 Yıl Sonra Eve Döndü5 yıl sonra eve döndü İngiltere’de beş yıl önce kaybolan köpek, bulunup sahibine teslim edildi Küçük yaramaz meğer sahibinden sadece 20 kilometre uzaktaymış Tom Smith adlı adam, beş yıl önce kaybettiği köpeğine kavuştu 2004 yılında Patterdale terrier cinsi köpek Smith’in bahçesinden kayboldu Haftalarca aramanın ve üzüntünün ardından köpeğinin çalındığını düşünen Smith, pes etti Ünlü çizgi film karakteri Scooby Doo’ya atfen Scrappy Doo ismi verilen köpek, geçtiğimiz gün Smith’in evine 20 kilometre uzakta bulundu Köpeğin üzerindeki mikroçip bilgilerinden kendisine ulaşıldığını anlatan 60 yaşındaki Smith "Artık kızımı bir daha göremeyeceğimi düşünüyordum, çok mutluyum" dedi İngiliz hayvansever "Onu bana getirdiklerinde üzerime nasıl atladı bilemezsiniz, beş yıl sonra beni hatırlamaz diyordum" şeklinde konuştu