Sana Yağmur Diyorum |
11-23-2009 | #1 |
peri
|
Sana Yağmur DiyorumGidersen hani sığınaklarım? Eksilir zarar kalırım Kalırım! Yeni günün tenine dağılır yaralarım Sana yağmur diyorum Uzun boylu umuttun tadında unutuldun Nerde büyük uçurumların kış suların yaz uykuların? Sana yağmur diyorum ıslaklığım bundan Yağ da ıslanalım ama uslanmayalım uslanmayalım! Gün vursun yükünü gecenin hırkasına; yol vursun sesini uzaklığın pasına sesime kibrit çaksan tutuşacağım Sargısızım çoğalırım çoğaldıkça arsızım! Sana yağmur diyorum En haklı asK alkışsız sürebilendir ve en haklı kavganın öznesi ölmemek için dövüşürken de ölebilendir O an İşte o an ey bizi ayrı takvimlere düşüren zaman yere bir bahar dalı düşmüş gibi mi olur? Sıradağlar mı tutuşur bağrının orta yerinde? Yeter kan sıçratmayın sabahın seherine; Boğulursunuz Boğulursunuz!
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Sana Yağmur Diyorum |
11-23-2009 | #2 |
BlueNighT
|
Cevap : Sana Yağmur DiyorumÇok Guzel şiir saol :)
11-23-2009 | #4 |
Atlıkarınca
|
Cevap : Sana Yağmur Diyorumharikaydı bayıldım |
|