Çirkin Adama Web Camda Ne Denir ..! |
11-19-2009 | #1 |
peri
|
Çirkin Adama Web Camda Ne Denir ..!Çirkin adama web camda ne denir !
Erkek: Nasıl görünüyorum Kız : AYY o sen miydin ben evin dekoru sanmıştım Erkek: Nasıl görünüyorum Kız: Mükemmelsin ,gözlerini biraz çekik yapar ,birde lens takarsan ,küçük bir burun operasyonu ardından birde 15 kilo verdin mi …Mükemmelsin Erkek : Hönk sağ olda yani ne diyorsun sen şimdi bana hakaretti ettin iltifat mı Kız : Altı ay sonra görüşelim canım dedim Erkek : Evet ne düşünüyorsun benim için Kız : Ay sana bir şey diyeceğim inanmayacaksın 6 ay önce vefat eden babama o kadar benziyorsun ki ve ben onu o kadar çok özledim ki sana “baba “diyebilir miyim ? Erkek :Eeee Nasıl görünüyorum ? Kız : Burada elektrikler gitti ,ses var görüntü yok ,sonra görüşsek olur mu ? Erkek : Hönk ? Erkek : Ben kimseye cam açmam aslında Kız :Bak bu iyi haber bende her açana bakmam ,sen açtın ama ben körüm ve görmüyorum Erkek`: Nasılım ? Kız : Vala bilmem ben dün yediğimi unuttum ,sen kimdin burada ne zaman ekledim ben seni dur bir anımsıyım geliyorum(çevrimdışı ) Erkek :İyi görünüyor muyum Kız : Ben bilmem kocam bilir aaa sana evli olduğumu söylemiş miydim ,az bekle eşimi çağırayım o bakar nasıl olduğuna Erkek: hööö tabii bacım(çevrimdışı) Erkek : işte kamera acılıyoooo Kız : ayy Almanyadan dayımlar geldi acil cıkmam lazım (saat sabahın 4dü) Erkek : höö bu saat demi,Şimdi mi Kız :Tanrı misafirinin saatimi olur Erkek : Evetttt nasılım Kız :Bilmem ben bakmıyorum ki sana abim bakıyor şu an ,zaten pcyede o geçti ,ipini alcak sanırım sen kaç iyimsimi … alinti
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
|