Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
07-13-2009 | #151 |
*JuLieT*
|
07-13-2009 | #152 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Ben'li çilelerin, ben'li pişmanlıkların bitti artık Dilediğince özgürsün Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğinDilediğin mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına
Bana dair tek bir satır kalmasın , tek bir cümle olmasın dudaklarında Madem sana acı çektiriyorum, madem ben sende pişmanlığı anımsatıyorum bırak bitsin bu çileBen sana acı çektirmek için gelmemiştim Ağır yaralı yüreğine umut diye girmiştim oysa Şimdi sende " kanayan pişmanlık " olmuşken unut beniHiç yaşanmamış say yaşananları Ben'li hatıraların üzerine karanlığı ört ve kapat tüm perdelerini Bana kattıklarını, bana bıraktıklarını topla yüreğimden Sözlerini, yeminlerini sök dudaklarımdan Ama bir şeye dokunma ne olurSeni " sen " diye seven yüreğime dokunmaDokunma, acıtır yalnızlığım yüreğini Dokunma, kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarınıHayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım benBen nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili Bırak dokunma kanayan yaralarıma Cennet kokulu tenine sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarımDaha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarımTopla cümlelerini dudaklarımdan Her şey bitti artıkVe her şey bitmişken, sana git demeyeceğim Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim Susmalıyım Susuyorum En derininden, en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı Bana kalan acıları, bana bırakılan yenilgileri- sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum Kapıyı aralamana gerek yok sevgili Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim benGerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelereBen iyi bilirim tozlu yollarıGidiyorum, tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin Ben'li tüm yaşananları da unutabilirsin Artık söze gerek yokGitmeliydim ama bu kadar erken değildiGidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorumGidiyorum öznesi çalınmış cümlelerde sana " susmaya " gidiyorum Biliyorum sen bensiz de yaşayabilecek kadar güçlüsünHayata kaldığın yerden devam edeceksin Noktasız, virgülsüzOysa benOysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarındaHep bir sen eksik olacak nefes almalarımArtık öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağımArtık ben " sensiz " varolacağım Topla cümlelerini dudaklarımdan Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına alBir de benimle yaşadığın mutlulukları Bir de sana yazdıklarımıKötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı, yalnızlığımı unutturduğun için Ve de yaşattığın tüm mutlulukların içinTeşekkü rler sevgilim Giderken sakın ardına bakmaGözlerin pişmanlıklarında, günahlarında kalmasın Sana paylaştırılmış her acına ben yüreğimi kefil gösterdimSen yüzünü aydınlığa çevir sadeceİnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacakÇünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili Bensiz olsan da; Her güneş, gözlerine doğmaya, Her rüzgar, saçlarında dolaşmaya gelecek Hadi git Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili "Topla cümlelerini dudaklarımdan Her şey bitti artık Maviler kadar özgürsün artık Dilediğince uçabilirsin Yolların hep Cennete çıksın sevgili" Bensiz hayatında mutluluklar dilerim Elveda hüznüm/ Elveda yüreğimi adadığım ömrüm
07-17-2009 | #153 |
*JuLieT*
|
07-17-2009 | #154 |
Cloud
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!
07-20-2009 | #155 |
*JuLieT*
|
Çocukluğuna Yenildim SeninÇocukluğuna yenildim ben senin … Misketlerini alıp kaçan çocuk olmayı ne çok sevdin sen Yarısında bozmayı bildiğin bütün oyunları … Ne çok kızdın kendine ; Gün batımlarında Güneşi tutamayan ellerine en çok … Yasını tutacağım bir ayrılık bile yok ellerimde … Kuyuya attığım hiçbir taş sana isabet etmiyor biliyorum Yastık basarak bütün yaşanmışlıklara gecelerini hep benden uzaklara yatırıyorsun … Kulaklarından silinmiyor yine de sözleri aksak bir şairin … Kim bilir İstanbul daha kaç kez geçecek ben kaç kez çizeceğim altını İstanbul’un … Aşkın beklenti halidir umut ; öldüremezsin onu… Ki umudu öldürmek aşka intihardır yüreği bilmez misin !… Pişman olacağın zamanların için sana bağışlanmış keşkeler bırakıyorum şimdiden Kızılırmak’ın bulanık kızıllığına bulaşan öfkemi Marmara’nın hüzün baz mavisine döküyorum avuçlarımdan… Kalemim kadar sevsem de seni Yüreğimin dar geldiği bir sevdam olmadın hiç … Bilmiyorsun ki İstanbul’a yol yaptığım avuçlarından geçecek olan bütün gemilerin yüreksizliğine delik açacak şimdi kalemim ! Ki batmış bir geminin su yüzünde kalan Tek parçasıdır kalemim … Şimdi öyle bir sahne seç ki kendine İçinde yaşattığın cesedimi gömdüğün kentine korkaklık düşürmesin eksik bakışların … Giden ve kalanıyız işte gölgesine tutunamayan bir aşkın… Kalem kağıdına küs ;
Kağıt kalemine düş… Benden uzaklara düş şimdi bakışlarını ki Kan tadı almayayım dudaklarına Düşürdüğün yaştan… |
07-25-2009 | #156 |
Gözyaşı
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!
07-28-2009 | #157 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Sana ' BİTTİ ' Demiştim ! İçimde terkedilmişliğe bağışıklık kazanmış bir yara Her gelişinde bir tırmık ! Gidişler kan reva ! Fırsat verilmiyor kabuk bağlamaya ' aşk ' yarasına sargı bezi kar etmiyor ! Gözlerimde sana tutulu nöbetler geceler saatler günler ne gelen var ne giden ufuk yine karanlık! Bir sigara daha Dumanıyla haber salalı bu kaçıncı ' cevap ' yok! İzmaritlerle ismini yazıyorum Bu son dumanaltı dakika! Ayrılık insanı sersemleştiriyor Anlayışın kıtlaşıyor ' Bitti ' işte anla ! Bak avuçlarına Kalmış mı bir elin gölgesi? |
07-28-2009 | #158 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Kimse Kim oLdugumu biLmiyor * ! |
07-28-2009 | #159 |
yesimciwciw
|
07-28-2009 | #160 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Kentlerden sakındığım Bekçi duruşlarımı ara Emaresi boldur sokakların Sol omuz başımdaki Kokundan yakalanırım Sokul ki geceme avuçların ıslanmasın Saat başlarını beş geçer yelkovanın Senle zamansızım, amansızım Senle büyük susarım Kendime yenilirim her kavgada Sonra koca ağız bir çocuk olurum Aşılmak ölümdür Sanki hiç ölmedik Tanrının Göğsümüze taktığı bir nişandır ölüm Teneşirlere yatırılıyor şimdi ellerim Sana uzanmaktan yargılıyım Hırçın bir iklimin sır girdabısın Seni anlamak kendine çelmeler takmaktır Ve kendini affetmesi her seferinde (bazen beni affedebiliyorum İstanbul ) Zehir yüklü bir mektup var Dalgakıranlarımda parçalı bulutlu durur Ağlama ki gülmesinler bize Bak sen seviyorsun diye var sonbahar Her mevsim gelişine söz veriyor Saçlarına fısıldıyor Saçlarına Bana bir pencere açmadığın saçlarına Sensizliğe alışmak Bir bozgun ağırlamaktır içinde biliyorum Örtülerine unutma beni çiçekleri takıyorum Şimdi yaşama hakkım sana Gel de yağmurumdan iç |
07-31-2009 | #161 |
sergül
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Cok güzel hepsi muhtesem paylasim icin tesekkürler |
10-07-2009 | #162 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!SEN SÖYLE HAYAT Su Gibi Akıp Gitti Yıllarım Aşkı Ararken Bitti Bütün Yollarım Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım Hazırım Kendimden Geçmeye Aşk Isterse Kelebek Ömrü Kadar Kısa Sürse Dönemem Artık Senin Olduğun Şehre Kanıyor Mazim Içinde Öylece Görmeden Duymadan Mümkünmü Yaşamak Ellerim Dokunmadan Aşk Yalan mı? Gerçek mi? Sen Söyle Hayat |
10-25-2009 | #163 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Kısa Kısa -Şimdi- Biliyorum kimse umursamayacak, garip gecelerde, saçmasapan yerlerde, çoğu kullanılmış peçetelere yazılan bu iç döküşleri Ne yapsam başa çıkamıyorum bu benle, ve gecelerde aynı şekilde İş-güç Bulunmayan vakitlere iki kelam sığdırmayı, büyük eziyet sayanlara, ya da unutanlara, aslında sadece telefonu icat edenlere, yuh çekerken kendi kendime, küfür haznemin darlığına da ayrıyeten sövmeyi görev edinirken, düşünüyorum; üstelik düşerken Bak kaç saat oldu, beni hatırlıyor mu ki - Çare - Bugün erteledim hayatı, yine saçma geldi yaşamak Meyve yemem lazım aslında ve daha az çikolata Daha çok yürüyüş, daha az sigara Daha çok gülümseme, daha az sen - Yok - Ortada fol yok yumurta yok, adın da yok, tadın bende yok Geçmiş yok, gelecek olan yok Bakma efkar bastı diye ağlıyorum, yoksa o da hiç aklımda yok - Hata - Kendime itiraf edemediğimi, sana yakıştırırken senden gizli, yahut gizsiz, aklımdan uydurduğum yanlış şifrelere gömerken kötü niyetlerimi, kendimi sende göremediğime sevinsem mi üzülsem mi bilmezken; sen bana aşıksın aslında, ben kendimi kandırıyorum - Şaşkın - -Yok kızım bozuk bu baskül! -Dur bir de ben çıkayım Bin kişide çıksa farketmiyor aslında, yediklerimin yanında, yemediklerimi de sayıyor olmalı Allah'ın cezası Aklımdaki çekmeceleri de belki de Bu koca kalıbın üzerinde, rezilliğimi saklayacak bir cep bulamıyorum "Bu gözlüklerle de başım dertte zaten, hayat işte yuvarlanıp gidiyorum" - Biletsiz - Aşkların dönüş biletlerini en başında yakamaz mıyız? Elime tutuşturulan terk vesikalarını sevmiyorum Uzak doğu kadar sabırlı değilim hasrete ve kaygılara Neyse imkansızı geçelim, bana gelelim - Ben - 1 kamyon dolusu yalnızlık, (her bünye kaldırmaz, içine bi miktar su ilave ediyorum) 5 bardak hüzün, 2 çorba kaşığı şiir, 1 tutam pişmanlık 250 gr terbiye 1 çay kaşığı akıl 45 kg sen İşte hepsi bu kadar - Son - Hayatın içine kaçıyoruz az kaldı Yüzünde kurşunsuz bir gülümsemeyle, beni bana hatırlatan, yahut unutturan bir şey söyle El emeği göz nuru, bedelsiz kederlerime küfrediyorsan da, o senin inceliğin Etme İçine İçime |
10-29-2009 | #164 |
yesimciwciw
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!ßana düşLerini kiraLarmısın aßi? ayakkaßıLarını ßedava ßoyarım ßana düşLerini kiraLarmısın Abi? AyakkabıLarını ßedava ßoyarım Çıkmışçasına yüksek dağların zirvesine yaşamaktır hayatı zaferi kazanmışçasına kötülüklere karşı Bakıp ta aynaya ilk ve son kez masumluğu görmektir Saklambaç oynamaktır ağaçların arkasındahiç bulunamamacasına ve çocuk olarak kalmaktır yüreğin arzuladığı masumluklarda Hayallerin dolgun dünyasına balıklama dalmak balık tutmaktır ßana düşLerini kiraLarmısın aßi? ayakkaßıLarını ßedava ßoyarım Çocuk olmak, su birikintisi gördüğünde suda zıplamaktır taki üstünü ıslatana dek |
|