![]() |
Domuz Gribinin Görüldüğü Okul Bugün Açıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Domuz Gribinin Görüldüğü Okul Bugün Açıldı![]() DOMUZ GRİBİNİN GÖRÜLDÜĞÜ OKUL BUGÜN AÇILDI Domuz gribi nedeniyle bir hafta tatil edilen Bilkent University Preparatory School (BUPS) İlköğretim Okulu'nda eğitime yeniden başlandı ![]() BUPS İlköğretim Okulu, öğrencilerde domuz gribi virüsü tespit edilmesi nedeniyle bir hafta eğitime ara vermişti ![]() Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Okulun Genel Müdürü James Swetz, "Kaç öğrencide domuz gribi virüsü tespit edildi?" sorusuna Swetz, "Şu ana kadar 26 öğrencide H1N1 virüsü için pozitif yanıt verdi ![]() ![]() Başka tür grip ve soğuk algınlığı geçiren pek çok öğrencinin olduğunu belirten Swetz, "Onun için kaç tanesi budur, kaç tanesi değildir ![]() ![]() Hasta çocukların evde tutulması gerektiğini vurgulayan Swetz, ailelerin doktorlarıyla beraber buna karar vereceklerini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Velilere basına herhangi bir açıklama yapmamaları yönünde uyarıda bulunuldu mu?" sorusu üzerine Swetz, velilere sürekli olarak tek kaynaktan güncel bilgi ulaştırmaya çalıştıklarını belirtti ![]() Swetz, "Çünkü böyle zamanda dedikodular olabilir ![]() ![]() ![]() BUPS İlköğretim Okulu'nun toplam 597 öğrencisi bulunuyor ![]()
|