![]() |
Biraz Gülmece |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Biraz Gülmeceİki deli yolda yürüyormuş birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş ![]() birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş ![]() ikinci deli; ne oldu diye sormuş birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demiş ![]() DİKKAT: 1 ![]() ![]() görenler insaniyet namına görmezden gelsin ![]() ![]() ![]() Nasrettin Hocaya sormuşlar; Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi? Hoca cevap vermiş; memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi? Kadının biri denize girer tek başına açılmaya başlar ![]() ne yapacağım diye düşünürken bir tahta parçası bulur ve önüne örter ![]() ![]() kadın önüne kapattığı tahtaya bakar ve ne görsün ![]() ![]() ![]() '' Derinlik:2 metre, 18 yaşından küçükler giremez '' Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş ![]() günahında çok İsa'dan iste bisikleti demiş ![]() bir daha yazmış yırtmış, birdaha birdaha yazmış yine yırtmış ![]() ![]() çocuğum akıllanıyor diye ama kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış kimsecikler yok ![]() meryem ana biblosunu alıp eve gelmiş ![]() İSA ANAN ELİMDE BİSİKLETİ İSTER GETİR İSTER GETİRME:) Cemaatten abinin birini gaza getirmeye çalışırlar sen bir kıza laf atamazsın diye ![]() Biraz uğraşırlar bizim abi yer gazı gider otobüs durağına ![]() GIIIIZ SEN SÜPHANEKEYİ BİLİYON MU? :) Adamın birinin ineği hastalanmış adam dua etmiş 'Allah'ım eğer ineğim iyileşirse 15 gün oruç tutacağım'' demiş ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ellerini açmış;'' Allah'ım bu garip kulunu kandırdığınısanma sakın ![]() orucuda ramazandan düşerim'' demiş ![]() Genç imam göreve geldiği köyde güzel bir kıza aşık olmuş ve kızı babasından istemiş ![]() fakat babası benim verilecek kızım yok demiş imama ![]() faydasız adam kızını vermemiş ![]() '' BU EZAN BENDEN TÜM SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA GELSİN'' Kadının biri birgün işe geç kalmış taksiye binmiş ama aceleden taksi parasını evde unutmuş ![]() taksiciye parayı evde unuttuğunu söylemiş ama taksici, ya para ya da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İş yerinde patrona; geç kaldım özür dilerim demiş ama patron dinlememiş ya işten kovarım seni ya da ![]() ![]() ![]() demiş ![]() ![]() başından geçenleri ben hep ya da ları seçtim demiş ![]() ya da ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Biraz Gülmece |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Biraz Gülmeceteşekkürler yada :D:D:D:D:D
|