TiTaNick-2 |
06-23-2009 | #1 | |||
1die
|
TiTaNick-2fragman izle:
Büyük bir kitlesi olan ”titanic” fiminin 2 serisi vizyona girmeye hazırlanıyorFilmde büyülü gemi ”titanic”in batması sonucu ”jack”in sulara gömülmesi ve rose’un titreyerek donmasını içeren son kısım hüzünlü ve bi o kadarda etkileyiciydiFilm hakkında verilen bilgi ”jack” sular altında yapılan bir arama sonucu , buz kütlesi içinde bulunuyorTürlü cerrahi müdehaleler ile jack tekrar hayat buluyor ve ”rose”u aramaya koyuluyor Filmin 2 serisinin fragmanı yazının devamında
06-23-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : TiTaNick-2Filmi bekliyorum saçma olmuş ikincisi ama izlerim yinede paylaşım için sağol
06-23-2009 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : TiTaNick-2bi kere o fragman çok saçma birçok filimden alıntı bir fragman yapmışlar bence çıkmayacak grafiker biri kapağı yapmış koymuş orada 15-20 filim sahnesi var bence çıkmaz yalan haberdir ama olabilirde (ben 1filmi bile izlemedim biraz baktım çok berbat)
06-23-2009 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : TiTaNick-2Bende şaşırdım ya Leoardo Dı Caprio yaşlanmadı mı diye, fragmana bakıyorum hala çocuksu yüzü Sona doğru Romeo ve Julıet filminden görüntüleri tanıyınca anladım birkaç filmden kolay yapıldığını:)) Saçma bir sebeple de olsa olayı bağlamışlar bence Leonardo Di Caprio'yu böyle bir rolde yeniden izlemek güzel olabilir diye düşünüyorum Tabii aynı performansı sergileyebilirse |
|