Cevap : Kalbin Üyeyi Söyle |
06-18-2009 | #31 |
TiFus
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleVay vay vay erol abimize bak abi yapma zaten ağlıyıcam şimdi birde gözyaşı koymuşsun adını abi ben ağlarsam dayanamaz sende ağlarsın biliyorum üzülme abi bu zorluklarıda atlatırız evelallah saol abi |
06-18-2009 | #32 |
haticee
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love you merve I love you gözyası ı love you aragorn ı love you Verus_TRve herkes
06-18-2009 | #33 |
TiFus
|
Cevap : Kalbin Üyeyi Söyleoraya herkes yazıcağına bir TiFus yazsaydın bari :) |
06-19-2009 | #34 |
1907merve
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love TiFus
06-19-2009 | #37 |
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI Love Tifus I Love KAPLAN I Love Şengül I Love hatice I Love <<<Gözyaşı>>> |
06-19-2009 | #38 |
Aragorn561
|
Cevap : Kalbin Üyeyi Söylebeni yazmayan herkese söylüyorum bunu : I love you
06-19-2009 | #40 |
Aragorn561
|
Cevap : Kalbin Üyeyi Söyleşimdimi aklına geldi artık istesende kabul etmem :D:D:DD::D şaka tabi ben hapinizi seviyorum |
06-20-2009 | #41 |
Gözyaşı
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love you hatice I love you Tifus I love you _filiz_ I love you Sudenaz Gerçek hayattada mutlaka sevdiklerinize seni seviyorum demeyi esirgemeyin burası yalan dünya gelip geçici bir şeylere hep geç kalırız pişman oluruz vakit varken mutlaka söyleyin saygılarımla Gözyaşı
06-21-2009 | #42 |
1907merve
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI love melankolik_asalet :D:D |
06-21-2009 | #45 |
|
Cevap : Kalbin Üyeyi SöyleI Love GALATASARAY:) İçimden geldi birden:) Yanlış konuayamı yazdım acaba içimden bir sese yazmam gerekirdi ama olsun orayada yazarım:) |
|