Yeni Yüzyılın Dev Çiftlikleri |
05-30-2009 | #1 |
suskun
|
Yeni Yüzyılın Dev ÇiftlikleriMimari tasarımın teknoloji ile buluşacağı 600 metre yükseklikteki dev binanın şeklinin yusufcuk böceğini andırması planlanıyor ve adını da (Dragon Fly) buradan alıyor Sığır ve kümes hayvanları ile 28 değişik tarım ürününün yetiştirileceği Dragon Fly (yusufcuk böceği) binası tamamı cam ile kaplanmış 132 kata sahip olacak Konut ve işyerlerinin de yer alacağı 132 katlı çiftlik, kışın güneş enerjisiyle ısınacak, yazın doğal havalandırma ve bitkilerin terlemesi yoluyla gerçekleşen buharlaşma devreye girecek Yağmur suyu da filtrelenerek tekrar kullanılacak Çılgın tasarımcının dünyanın birçok ülkesi için birbirinden ilginç tasarımları bulunuyor
06-17-2009 | #2 |
ÇaçaRoN
|
Cevap : Yeni Yüzyılın Dev ÇiftlikleriBen yeni üye oldum mesaj atmak istedim ama atamadım bende burdan yazıyorum mecburen Hande genişkol senmisin acaba? cevap lütfen |
Cevap : Yeni Yüzyılın Dev Çiftlikleri |
06-17-2009 | #3 |
Aragorn561
|
Cevap : Yeni Yüzyılın Dev Çiftliklerisuskun adlı arkadaşa buradan özel mesaj atabilirsin gelelim konuya konu süper ama bazı yerler fotomontaj gibi geldi ama güzeller teşekkürler
06-17-2009 | #4 |
ÇaçaRoN
|
Cevap : Yeni Yüzyılın Dev ÇiftlikleriÖzel mesaj atabilceğimi bende biliyom yannız yeni bir üyeyim yeni üyeler 10 gün özel mesaj atamıyomuş :( anlicanız 10 gün sonra ancak atabilicem o yüzden burdan yazdım |
|