![]() |
İlginç Bir Olay ! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() İlginç Bir Olay !Sıcak bir yaz günü havuz kenarında iki kişi tartışmaya başlarlar ![]() Adamlardan biri diğerine saldırır ve adamı öldürerek havuza atar ![]() Olayı uzaktan yaşlı bir teyze görmüştür ve ifadesinde; ‘Katil adama elindeki bir cisimle saldırdı ![]() Elindeki cismi adama bir kaç kez sapladı ve ölen adamla birlikte havuza attı” der ![]() Ancak; polisler havuzu aramalarına rağmen cesetten başka bir şey bulamazlar ![]() Polislerin aklına iki soru geldi: 1 ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İlginç Bir Olay ! |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Baya Bir İlginç Olay ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Katil, adama cisim saplamış olsa bunu polislerin anlaması gerekir çünkü saplanan cismin izi olur cesedin üzerinde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Yaşlı teyze, adı üstünde yaşlanmış bunamış demek istiyorsun galiba ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !sivri uçlu buz parçası ile öldürmüş olabilirmi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Tebrikler Equinox, cevap doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demekki yaşlı teyze bunamamış ![]() ![]() ![]() ![]() - Memur bey ben yaşlı bunak değilim tamam mı? - Tamam teyze anladık - Bana bir özür borçlusunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam tamam anladık (akşam akşam kafamı ütüledi yahu!) - Bana bak söyle o şefine çözemediği cinayet varsa bana getirsin tamammı? - !!!!??? ( Allah Allah çattık belaya ya!) - korkma evladım işinizi almam ![]() ![]() -@@@@!!!!! ( ulan ben şimdi seni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
TiFus
|
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Çok Zekice Tebrik Ederim Bende Equinox ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Alıntı:
Galiba Yaşlı teyzeler uzağı çok iyi görüyor ![]() Dialog ayrı bir güzel olmuş Eline sağlık dejavu2009 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Buz parçası suyun içinde kaybolur evet mantıklı ama sıcak bir yaz günü havuz başındaki adamın elinde buz parçasının işi ne anlayamadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : İlginç Bir Olay !Alıntı:
![]() ![]() ![]() Böylece sorunun cevabını kamufle etmiş oluruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|