Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
internete, sızdırıldı, windows, yeni

Yeni Windows 7 Yine İnternete Sızdırıldı

Eski 05-28-2009   #1
yesimciwciw
Icon46

Yeni Windows 7 Yine İnternete Sızdırıldı

YENİ WİNDOWS 7 YİNE INTERNETE SIZDIRILDI

Windows 7 daha çıkmadan en popüler işletim sistemlerinden birisi haline geldi Sürekli sızdıran veya sızdırılan işletim sisteminde en son sürüm nasıl indirilir?

Windows 7'yi popüler yapan şeylerden birisi de daha çıkmadan beta sürümünün herkesçe kullanılmaya başlaması oldu Bu durum bir taraftan kullanıcıların Windws 7'Ye alışma sürecini hızlandırırken dieğr taraftan yeni sürümlerin çılgınca beklenmesini de beraberinde getiriyor En yeni sürüm71370090521-1745 numaralı dağıtım, en fazla bir haftalıkolmasına rağmen şu sıralarda internette bulunabiliyor
Nasıl Bulunur?
Bu sürümü nasıl bulabileceğinizle ilgili olarak çok fazla ipucu veremesek de Windows 7 7137 isimli birçok zararlı dosya taşıyan paketlerin de etrafta gezindiğini belirtmeden geçmeyelim Kısaca, arayan bulur diyebiliriz
olan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com