Vahşet Görüntülerine Son |
03-27-2009 | #1 |
önder uçar
|
Vahşet Görüntülerine Sonmillet vahşet sahnelerinin yer aldığı filmleri seyrede seyrede katil olmaya başladılarBöyle sahnelerin yer aldığı filmlerie sansür uygulasınlarOndan sonra öldürüpde kafasını kesip gitar kutusuna koyup çöptenekesine atarlar tabi vahşet görüntülerini kaldırsınlar hatta hatta forum sinsideki görüntüleri bile silsinler
03-27-2009 | #2 |
Aragorn561
|
Cevap : VAHŞET GÖRÜNTÜLERİNE SONbence bu konu abartılı olmuş insanlar film izlerler ama etkisinde kalıp hadi adam öldürelim diyenler psikopatlardır yada delidirler onlar zaten bi şekilde adam öldürürler bu bahane değil ben çok film izlerim ama kimsenin kafasını kesip gitar kutusuna koyup çöpe atmadım yani bu öldürenler istisna sınıfına girer (o zaman sen ben başta forum sinsi ailesi sonra film stüdyoları çete kurarız falan filan devam eder bu)
03-27-2009 | #3 |
önder uçar
|
Cevap : VAHŞET GÖRÜNTÜLERİNE SONama demekki oluyorki insanlar filmlerden esinlenerek öldürülüyor |
Cevap : Vahşet Görüntülerine Son |
03-28-2009 | #4 |
delishhhh
|
Cevap : Vahşet Görüntülerine Sonkesinlikle size katılıyorum sevgili önder uçar çünkü vahşet içeren filmler yüzünden gerçekten insanların psikolojisi bozuluyor ki ben çocukları düşünemiyorum bile bu tarz yayınları kaldırmadıkları sürece hastalıklı beyinler ortaya çıkacaktır şüphesiz |
03-28-2009 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Vahşet Görüntülerine SonHerkesin de vahşet görüntüleriyle psikolojisinin bozulacağını sanmıyorum aslında Psikopatlığa zaten meyilli kişiler adam öldürür ve değişik yöntemler kullanırlar bence Tabii ki yine de bu tarz görüntülerden hiç hoşlanmıyorum ve özellikle çocukların vahşet görüntülerinden kesinlikle uzak tutulması taraftarıyım Çünkü kendi çocukluğumdan hatırlıyorum öyle görüntülerden korkup sabaha kadar uyuyamadığımı Kimseyi öldürmeye teşebbüs etmedim ama:) Aksine karıncayı bile incitmekten korkarım ben:) |
03-28-2009 | #6 |
Aragorn561
|
Cevap : Vahşet Görüntülerine Sonben zaten pisikopatlığa meyilli olsamda :D:D:D yapmadım ve iğrenç resimler favori konum :D:D (ama çok rahat uyuduğum bir gerçek) daha bu gün 2 karınca leşim var (hiç istemezdim ama şanslarını çok zorlayıp kaşındılar) |
03-28-2009 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Vahşet Görüntülerine Sonİnsan öldürenler çoğu esinlemelerden örnek alıyor ama öldürmek o kadarda basit bi konu değil biz burda kaldırsakta ruh hastası kişiler yine öldürür çoğu da aklı dengesini yitiriyor yada bir anlık hata yaparak kendi hayatlarını yok ediyor anket açılabilir bu konu hakkında ama kalkmasını ben kendi adıma istemem