![]() |
Tabu Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
Aragorn561
|
![]() Tabu DiyaloglarıKelime: Dip - Zıkkımın … neyi deriz??? - Zıkkımın kökü ![]() ![]() - Zıkkımın Kökünün kökünü al! - Hıımm ![]() ![]() - Hönk?!! (Topluluk Kopar) Kelime: Çiçek - Burnunla ne yaparsin? - Karıştırırım - Puuahhaa Kelime: Gardiyan - Ya hani kapalı bi mekanda çalışıyorlar - Bekçi - Ya hayır ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettiş - Ya geri zekalı mısınız bee, ![]() ![]() ![]() - Antrenor?? Hakeemmm?? - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime: İstiklal Marşı Anlatan(kız): - Yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cevaplayan(erkek): - Bekaret?! Kelime : Sanatçı - Hani bööle Tarkan gibi bisi ![]() ![]() ![]() - **** !! - Ayy çok hayvansın murat ![]() ![]() Kelime: Kokteyl - Bazıları evlenmeden önce verir - ???!!!??? Kelime: Bodur - Akdeniz’in bitki örtüsü nasıldır? - Maki - Peki nasıldır yani? - Kışlar ılık ve yağmurlu ![]() ![]() ![]() - Puhahaha ![]() ![]() ![]() Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasıl anlatacam ![]() ![]() (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe ![]() ![]() ![]() - Neeee??? - Pardon, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Digerleri karta bakar, grup kopar) Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Satanist ayinleri - Çarpılırsın valla - Ha tamam trafo - Ohaa ![]() ![]() Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta aynı başlayan bi program var iğrenç falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Telefon televizyon televole tele? - Tamam, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Volepati? - Yuhhh!! Kelime: Uçak - Havada uçar ya ![]() ![]() - Leylek - Yok bunun kanatları var - Ulen leyleğin yok mu? Kelime: Kabarmak - Abi, şimdi maddeler ısınınca nolur - Genleşir - Ha tamam, şimdi pasta yapmak için ne lazım - Krema - Başka, pastanın eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapıyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Genleşti - Hayır lann, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Eeee genleşti işte - Ulan senin anan bu kek genleşti artık alıp yiyelim mi diyo ??? 5 sn sessizlik… - Eveet ![]() ![]() ![]() - Ben oynamıyom bunla yaa ![]() ![]() ![]() Kelime: Yoyo - Ya simdi hani böyle var ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yoooo - Hahhh şimdi alın bu heceyi ikiyle çarpın! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn ![]() ![]() ![]() Kelime: Horoz - Hani abi gece yatarız, sonra dalarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rüya mı abi? - Yok değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Uyanırız ![]() ![]() - Hahhhh, ![]() ![]() ![]() ![]() - Telaşla uyanırız, geç kalmışızdır, alarmla uyanırız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Uzun sure sessiz kalır, kasılır eleman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Amannnn ne kasıyorum ya, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tam isabet ![]() ![]() Kelime : Uyurgezer Kız : Bak hani ben gece yataktan kalkıyorum dolaşıyorum, yemek yiyorum, ama naap´tığımı bilmiyorum filan ![]() Erkek : (Suratına bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kız : İğrençsin, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart´tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelime : Cin Tonik - İnle kim top oynar? - Ciinnn! - Yanında ne iyi gider? - Toniiik! Kelime : Sümüklü Böcek - Hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var ![]() - Salyangoz - Hah ona cok benziyo ![]() - Sümük - Evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var - Nası yani hayvanın sümüğü mü var? - Evet ![]() - Hamamböceği - Hah 2 ![]() - Böc - Yok yok kelimenin tamamı - Hamamböc - Allah belanı… Kelime : Vazelin - Hani abi böle yüzüne de sürersin kıçına da sürersin? ![]() ![]() ![]() ![]() - Vazelin!!!!!! Holeeeeyyy Kelime : Beşik - Hani alttan titretiyosun yavruyu? - ??!!!! Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum ![]() - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of ![]() ![]() ![]() Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta ![]() ![]() - Pusu ![]() - Yuh! Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil ![]() - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey ![]() ![]() ![]() - Ee ![]() ![]() ![]() Kelime:dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha ![]() ![]() ![]() Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar ![]() ![]() ![]() - (Hep bir ağızdan) Ayıııı! -Yok insan olanları ![]() ![]() ![]() - Heeee ![]() ![]() ![]() Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşş! Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah ![]() - oha! Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri ![]() - cebrail ![]() - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor - zebrail? Kelime: duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey -oha! Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12den vuramamak! ![]() ![]() - oldu ![]() ![]() ![]() kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan ![]() ![]() ![]() -ihihih neydiiii ![]() ![]() ![]() ![]() -tamam telesi kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be ![]() ![]() ![]() kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! kelime: miras - simdi diyelim misirda deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit ![]() kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu kelime:ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre ![]() ![]() ![]() ![]() kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alisverise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyobiliyor -haaa okulaaa kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? - adet ![]()
![]() |
Cevap : Tabu Diyalogları |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Tabu Diyaloglarıemeğine sağlk arkadaşm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tabu Diyalogları |