![]() |
Aşk böyle birşey olsa gerek |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() Aşk böyle birşey olsa gerekYaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış ![]() Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar ![]() Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler ![]() ![]() ![]() 'Eşim huzur evinde kalıyor ![]() ![]() 'Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz' deyince ![]() Yaşlı adam üzgün bir ifade ile 'Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor' demiş ![]() Hemşireler hayretle 'Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?' diye sormuşlar ![]() Adam buruk bir sesle 'Ama ben onun kim olduğunu biliyorum' demiş ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerek |
![]() |
![]() |
#2 |
Emred
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerekVay be Aşk İşte ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerekofffff supermiş yhaaaaaaaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerektşkler emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerekguzuelmıs emegıne saglık ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
güneş_parçası
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerekyaaa çok gzllll aşk die buna dnirr:) tşkrlr
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
punisher
|
![]() Cevap : Aşk böyle birşey olsa gerekben teşekkür ederim ilginize arkadaşlar |
![]() |
![]() |
|