Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN....... |
12-19-2008 | #1 |
bonjuader
|
Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......Sözde ermenilerden özürdileyen türkiyedeki bir kaç entellektüel'li prostesto ediyorum! Ve destek için bu siteye girmenizi önemle belirtiyorum wwwozurdilemecom |
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN....... |
12-19-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......Bende varım destek için
12-19-2008 | #3 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......Ben canı gönülden varım |
12-19-2008 | #4 |
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......bende varım! |
12-20-2008 | #5 |
VANDETTA
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......İçerimizde bu kadar düşman varken,dış güçleremi ihtiyacımız var,bir anlam ifade etmeyecek olsa bile katılımımızı yaptık,teşekkürler
12-21-2008 | #6 |
sonic
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......Bende varım ancak bazıları bana şöyle birşey dedi Bu sizözürdileyin sitesinide ermeni kökenliler kurmuş diyorlar Buralarda karanlık güçler dolaşıyor ama hadi hayırlısı
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
12-21-2008 | #7 |
sonic
|
Cevap : Lütfen duyarsız kalmayın ve OKUYUN.......Çok Özür dilerim gönder dedikten sonra geriye basmışım göndermedi diye yeniden yazdım mesajı iki tane oldular çok özür |
|