Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastı |
10-20-2008 | #1 |
yazarel
|
Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastı
DAĞDA ÜÇ BEŞ DOMUZ SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE ÖLÜSÜ NE DİRİSİ İTE İTLİKYAPIP KAFA TUTMA BEYİNE ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE DUY ULAN SOYSUZ (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEEE) |
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastı |
10-20-2008 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel KolbastıKöyler gibisi var mı :) Havasına suyuna kurban olduğumun memleketi Kısmen güzel de oynamışlar Paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Yazarel |
10-20-2008 | #3 |
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastıkaradenizli değilim ama ben bile bu kızlardan güzel oynadığımı düşünüyorum oynayamamışlar bence=)yinede tşkler |
10-20-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastıeğlenceliydi ama :) tşkler |
12-11-2008 | #5 |
kurban27
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastıtesekkür |
12-11-2008 | #6 |
blackflow
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel Kolbastıİsmi merwe olan çok tatlı bi kızmııısss:) ellerne sağlıkk
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek |
12-11-2008 | #7 | |
one spark
|
Cevap : Süper Kızlardan Komik Ama Güzel KolbastıAlıntı: