Hani O Eski Bayramlar? |
12-05-2008 | #1 |
Equinox
|
Hani O Eski Bayramlar?Dilerim bu bayramda hiç göz yaşı dökülmesin, tüm sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erdirsin yaradan Resim söze hacet bırakmıyor ama bir kaç satırda ben karalamak istedim Bayram sevinçleri çocukluğumuzda kaldı hani günler öncesi başlayan heyecanlar Yeni elbiseler ilk kez giyilecek olan ayakkabılar Alacağımızı düşündüğümüz harçlıkların heyecanı, Ve bayram sabahı o muazzam sofranın başında Babamızın namazdan gelmesini beklemek Sokak kapısının gıcırtısıyla başlayan bayramlaşma telaşı Kapı kapı dolaşıp tanıdık tanımadık herkesin elini öpmek Kilolarca şeker toplamak ve hatta hepsini yiyip hasta olmak, Harçlıklarımızı nereye harcasak karmaşası Şimdi ne uzak o bayram sevinçleri Sessiz dört duvar arasında kapı komşumuzla bile bayramlaşmaktan uzak Bayramlara tatil gözüyle bakıp büyükleri ziyarete gitmeyi unutan Akdenizde lüks otelleri dolduran Ve sonra nerde o eski bayramlar diye masal anlatan bizler Sahipsiz olan hatta Sahipsiz bıraktığımız hani o en sevdiklerimiz, Kaybettiğimizde günlerce göz yaşı döktüklerimiz Gelin bayramı bayram yapan değerleri hatırlayalım Tek düze mesajların yerine tüm sevdiklerimizle birlikte vakit geçirelim HERKESE İYİ BAYRAMLAR
12-07-2008 | #2 |
haticee
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?bende bütün forumsinsi ailesine iyi bayramlar diliyorum
12-07-2008 | #3 |
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?insanın okurken bile içi sızlıyor ahh nerde o günler konu için teşekkürler herkezin bayramı mübarek olsun şimdiden |
Cevap : Hani O Eski Bayramlar? |
12-07-2008 | #4 |
bonsoir
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?Sevgili Equinox tüm bu dileklerinize katılıyorumBiz çocuklarımıza bu değerleri öğretmedikçe ,tatil köyleri ve otelleri daha çookk dolarda taşar bile:56:58Hepineze hayırlı bayramlar |
|