Yerim Seni ÖSS |
12-02-2008 | #1 |
miss busra
|
Yerim Seni ÖSSEğer, Hiç takılmadan 10'a kadar sayabilecek düzeyde matematik, Yemek yerken kaşığı kulağına değiL de ağzına götürebilecek kadar biyoloji, Evine bildiğin en kestirme yoldan gidebilecek kadar fizik, Doğum tarihini ezberden söyleyebilecek kadar tarih, Yağan şeyin kar değil yağmur olduğunu anlayabilecek kadar coğrafya, Başkasından yardım amadan adını yazabilecek kadar Türkçe, Çaya tuz yerine şeker atabilecek kadar kimya biliyorsan, Emin ol ki senin için ÖSS, doğum gününde en kestirme yoldan evine gidip senin için yaptırılan doğum günü pastasının üzerindeki yazıyı okuyarak mumları eksiksiz sayıp üfledikten sonra pastanın tadına bakıp dışarıda yağan yağmuru seyrederek çay keyfi yapabilmen kadar kolay bir iştir! ErdaL DEMİRKIRAN " Yerim Seni ÖSS "
GözLer değiL, sözLer değiL; söyLenmeyendir yaralayan:38:38 |
Cevap : Yerim Seni ÖSS |
12-02-2008 | #2 |
|
Cevap : Yerim Seni ÖSSbu sene okumak istediğim kitaplardan biri daha sonra hem vaktim olmuycak hemde gerek olmuycak diye düşünüyorum=) çok basite almış bu arada össyi ne kadar güzel çalışmasak gibi havalara girmeyelimde=) konu için teşkkürler |
Cevap : Yerim Seni ÖSS |
12-02-2008 | #3 |
miss busra
|
Cevap : Yerim Seni ÖSSAsLında o kadar da hafife aLmamış Kitabın içeriği çok farkLı Kİtabı yazarken işe öğrencini kendine olan güveninden başlamış Nasıl çalışmak gerektiğine kadar devam etmiş ÖSS'nin asLında kolay bir sınav olduğunu sadece bizim çok abarttığımızı göstermeye çaLışmış ve göstermişte Ben okumanızı tavsiye ederim Teşekkür ederim yorum için |
|