![]() |
17 Yaşındaydım |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
17 Yaşındaydım17 yasındaydım seni tanıdığımda hani ilk görüşte aşk derler ya iste benimkide öyle olmuştu ![]() ![]() ![]() o günden hep gelmeni bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 17 Yaşındaydım |
![]() |
![]() |
#2 |
Emred
|
![]() Cevap : 17 Yaşındaydımİnsanlar aşka yenilmemeli onu yönetmeyi bilmeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
b3Güm
|
![]() Cevap : 17 Yaşındaydımteşekkürler çok güzel bir paylaşım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : 17 Yaşındaydımemegıne saglık ablam tek kelımeyle harıkasın insan kendını buluyo adeta
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 17 YaşındaydımVakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : 17 YaşındaydımYani şimdi gülgüzeli,konuyu okudum içim burkuldu,gülgüzeli'nin açmış olduğu tüm konuların altında,ya yazıyı yazanın ismi yada alıntı ibaresi yer alıyordu bu konuda yok,konudan geri döndüm rastgele 4-5 konuna baktım hepsinin altında alıntı yazısı var,şimdi daha fazla içim burkuldu,ne dim acılar insanı ya perişan ediyor yada olgunlaştırıyor,benim düşüncem o ki gülgüzeli acılardan olgunlaşıp daha sağlam tutunur hayata ve pes etmeden doğru kişiyide bulur,tabii alıntı yazısını yazmayı unutmuşsa iş değişir tabi,güzel bir acılı hikayeydi teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|