Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilenci, görülmedi

Böyle dilenci görülmedi

Eski 08-10-2008   #1
dejavu2009

Böyle dilenci görülmedi

Dilencilerin piri herhalde bu olsa gerek Yemedi içmedi tam 40 yıldır biriktirdi Paraları sayan banka personeli terledi

Hindistan'ın Kalküta kentinde bir banka, hesap açtırmak isteyen dilencinin getirdiği madeni paraları üç günde sayabildi

BOZUK PARALARIN AĞIRLIĞI 91 KİLOGRAM

Bir dilencinin 40 yıldır biriktirdiği paranın sayılması üç gün sürdü Laxmi Das adlı dilenci kadın, 91 kilogram gelen paraları, çocuk felci olduktan sonra, 40 yıldır biriktirdiğini söyledi

DİLENMEYECEĞİ GÜNLER İÇİN BİRİKTİRMİŞ

16 yaşında dilenmeye başlayan Das, "Bu paraları dilenemeyeceğim günler için sakladım Bir gün yaşlanacağımı ve hastalıklara kalacağımı biliyordum, dolayısıyla ihtiyatlı davrandım" dedi

BANKA MÜDÜRÜ ÖRNEK GÖSTERDİ!

Bankanın Müdürü de Das'ın insanları tasarruf yapmaya teşvik edebileceğini ve örnek olabileceğini belirtti Müdür, Das'ın az kazanılsa da para biriktirilebileceğini gösterdiğini söyledi

alıntı

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Böyle dilenci görülmedi

Eski 08-12-2008   #2
sudenaz

maşallah nerde sakladı ki o kadar zmn=)içim acır dayanamam ama hata aslında bizlerde vermiyceksin para asalak yaşamaya alışıyorlar ve o akdar güzelde para kazanıyorlar ki benim babam günde kaç saat çalıştığı halde bankada belki o kadar parası yokdur=)
konu için tşkler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2008   #3
dejavu2009

Alıntı:
sudenaz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
maşallah nerde sakladı ki o kadar zmn=)içim acır dayanamam ama hata aslında bizlerde vermiyceksin para asalak yaşamaya alışıyorlar ve o akdar güzelde para kazanıyorlar ki benim babam günde kaç saat çalıştığı halde bankada belki o kadar parası yokdur=)
konu için tşkler
çok haklısın Sudenaz belki yüzlerce vergi veren işyeri sahiplare onlar kadar kazanmıyor olabilir Sözüm ihtiyaç sahiplerine değil bunu alışkanlık yapıp asalakça yaşayanlara

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2008   #4
[KAPLAN]

Ülkemizde de buna benzer olaylar yaşanmıyor değil aslında Dilenci olup da apartman sahibi olanlar dahi var Bu nedenle yardım önceliği , muhtaç olduğundan emin olduğumuz kimselere verilmeli Aksi taktirde bu yardımların birçoğu gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyor

Paylaşımınız için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-03-2008   #5
sudenaz

Alıntı:
dejavu2009 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
çok haklısın Sudenaz belki yüzlerce vergi veren işyeri sahiplare onlar kadar kazanmıyor olabilir Sözüm ihtiyaç sahiplerine değil bunu alışkanlık yapıp asalakça yaşayanlara
evet sözümüz tabiki ihtiyaç sahiplerine değil

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ülkemizde de buna benzer olaylar yaşanmıyor değil aslında Dilenci olup da apartman sahibi olanlar dahi var Bu nedenle yardım önceliği , muhtaç olduğundan emin olduğumuz kimselere verilmeli Aksi taktirde bu yardımların birçoğu gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyor
Paylaşımınız için teşekkürler

çok haklısınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com