Böyle dilenci görülmedi |
08-10-2008 | #1 |
dejavu2009
|
Böyle dilenci görülmediDilencilerin piri herhalde bu olsa gerek Yemedi içmedi tam 40 yıldır biriktirdi Paraları sayan banka personeli terledi Hindistan'ın Kalküta kentinde bir banka, hesap açtırmak isteyen dilencinin getirdiği madeni paraları üç günde sayabildi
BOZUK PARALARIN AĞIRLIĞI 91 KİLOGRAM Bir dilencinin 40 yıldır biriktirdiği paranın sayılması üç gün sürdü Laxmi Das adlı dilenci kadın, 91 kilogram gelen paraları, çocuk felci olduktan sonra, 40 yıldır biriktirdiğini söyledi DİLENMEYECEĞİ GÜNLER İÇİN BİRİKTİRMİŞ 16 yaşında dilenmeye başlayan Das, "Bu paraları dilenemeyeceğim günler için sakladım Bir gün yaşlanacağımı ve hastalıklara kalacağımı biliyordum, dolayısıyla ihtiyatlı davrandım" dedi BANKA MÜDÜRÜ ÖRNEK GÖSTERDİ! Bankanın Müdürü de Das'ın insanları tasarruf yapmaya teşvik edebileceğini ve örnek olabileceğini belirtti Müdür, Das'ın az kazanılsa da para biriktirilebileceğini gösterdiğini söyledi alıntı
08-12-2008 | #2 |
|
Cevap : Böyle dilenci görülmedimaşallah nerde sakladı ki o kadar zmn=)içim acır dayanamam ama hata aslında bizlerde vermiyceksin para asalak yaşamaya alışıyorlar ve o akdar güzelde para kazanıyorlar ki benim babam günde kaç saat çalıştığı halde bankada belki o kadar parası yokdur=) konu için tşkler |
Cevap : Böyle dilenci görülmedi |
08-18-2008 | #3 | |
dejavu2009
|
Cevap : Böyle dilenci görülmediAlıntı:
|
|
08-19-2008 | #4 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Böyle dilenci görülmediÜlkemizde de buna benzer olaylar yaşanmıyor değil aslında Dilenci olup da apartman sahibi olanlar dahi var Bu nedenle yardım önceliği , muhtaç olduğundan emin olduğumuz kimselere verilmeli Aksi taktirde bu yardımların birçoğu gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşamıyor |
09-03-2008 | #5 | ||
|
Cevap : Böyle dilenci görülmediAlıntı:
Alıntı:
çok haklısınız |
||
|