Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılıyor, için, minik, okullar, yarın, öğrenciler

Minik Öğrenciler İçin Okullar Yarın Açılıyor

Eski 08-31-2008   #1
Şengül Şirin

Minik Öğrenciler İçin Okullar Yarın Açılıyor

Minik öğrenciler için okullar yarın açılıyor

İlköğretim 1 sınıf öğrencileri ile okul öncesi öğretime kayıt yaptıran çocuklar, yarın okula başlayacaklar
Okullarına alışmalarını sağlamak amacıyla, bir hafta erken başlayacak minik öğrenciler, 1-5 Eylül arasında ''uyum programı''na alınacaklar Öğrenciler, bu program kapsamında öğretmenlerinin gözetiminde çeşitli etkinliklere katılacak, okullarını, arkadaşlarını, öğretmenlerini tanıyacaklar Öğrencilere ''okula güvenle gidip gelme'' eğitimi verilecek Bu süreci rahat atlatabilmeleri için veliler de zaman zaman sınıf ortamına alınacak, rehberlik ve psikolojik danışma servislerince bilgilendirilecek
-8 EYLÜLDE DERS BAŞI-
2008-2009 eğitim-öğretim yılı 8 Eylül 2008 Pazartesi günü başlayacak İlköğretim okullarındaki 10 milyon 870 bin ve liselerdeki 3 milyon 245 bin olmak üzere toplam 14 milyon 115 bin öğrenci ile 600 bine yakın öğretmen ders başı yapacak
MEB, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri ile öğretmenlere toplam 165 milyon adet ücretsiz kitap dağıtacak İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine ders ve çalışma kitapları, öğretmenlere de kılavuz kitaplar verilecek
Ders kitapları, okulların açıldığı gün sıraların üzerinde hazır bulundurulacak Her öğrenci için ayrı ayrı hazırlanan poşetlerde tüm ders kitapları yer alacak
Eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 23 Ocak 2009 Cuma günü sona erecek ve öğrenciler, 26 Ocak-6 Şubat 2009 arasında tatil yapacak İkinci yarıyıl 9 Şubatta başlayacak ve 12 Haziranda sona erecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com