Sonsuz Bir Gidiştir 'Hoşçakal' |
07-21-2008 | #1 |
hayko26
|
Sonsuz Bir Gidiştir 'Hoşçakal'Sonsuz bir gidiştir 'hoşça kal' sustum… sessizlikte fark edilmedi gidişin keman yayı / rahvan gider tel üstünde ölüm öpücüğü / yan flüte konan dudak çığlığımı bastıran yangın / sön nabzım duracak deniz üstünü ıslak diliyle yalayan rüzgar anlatma öncesinden bilirim sonsuz bir gidiştir « hoşça kal » al koynuna / yelkenine dola her gidişin dönüşü var mıdır söyleyin kozasına geri döner mi kelebek bellek isyanı unutulmalar ve bir ömür işkencesi değil midir beklemek kabuğu erken çatlamış çalı kuşu misali yuvamdan yılanlar geçer / sancısız beni kaç kadın daha sevmeli ve terketmeli acısız / acımasız daha kaç notayı dizmeli parmaklarım sol sesinden hüzün damlatıyor gitar geciken telaşlı ezgileri gecenin kokun misali üstümden mi silinsin kaç sürgün daha yemeli bahçemdeki çınar kaç budağı daha budaklanmalı yangınlar mı neden olmalı / ki farkedilsin kaç kırlangıç göç etmeden yuvasını terk eder terk edilenler kanadı kırıklar mıdır acılarından mı kendilerini atarlar uçurumlara uçurumlar ki uçmayı öğretir onlara bir günlük yaşamlarına intihar süsü verir kelebekler bir koza uğruna öldüler denilsin acısın tanrılar ve bir hayat daha ikram edilsin kan kaybediyor uçurtmam yüreğime pranga / dilime susmak düşer guguk kuşu yumurtasını bırakmış çocukluğuma büyüsem ne farkeder mırıldanır iki dudak baş ucumda vücudum teneşir taşında / çıplak bunu da mı yaşamak vardı bu yaşımda…