temel fıkralarından bırı:) |
06-30-2008 | #1 |
b@ron
|
temel fıkralarından bırı:)temel ve cok ıyı 3 arkadası gun gelır ayrılırlarayrı ayrı ulkelerde yasamaya baslarlar temel hergun bara gıder ve 3 bıra ıcermıs barmen tabi merak ewtmıs bunu ve bır gun temele sormus pardon sız neden hergun gelıp 3 bıra soluyosunuz? temel cevap vermıs ben ım ıkı arkadasım da ha var onlar burda deıller ama ben onların yerınede ıcıyorum demıs temel boyle uzun ure bole ıdıp 3 bıra ıcıomus ve bardan cıkıomus bır gun temel barmene bana 2 bıra verıırmısın demiş barmen de sasırmıs ama 2 bırayı koymusve eklemıs basınız sagolsun efendim arkadasınız vefat ettı herhalde demiş ve temelde cewap vermıs yok a sukur kımse olmedı ben ıckıyı bıraktımda
06-30-2008 | #2 |
b3Güm
|
Cevap : temel fıkralarından bırı:):D:Dvlla bende barmen gibi düşünmüştüm ama temel bu diilmiş:D |
Cevap : temel fıkralarından bırı:) |
07-10-2008 | #3 |
efobedo
|
Cevap : temel fıkralarından bırı:)heheh mükemmel
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|