![]() |
Aşk Bu Olsa Gerek |
![]() |
![]() |
#1 |
hayatyolu
|
![]() Aşk Bu Olsa Gerekokulum bıtmıstı öss sınavına hazırlanmadıgım ve özel okula gıderım düşüncesıyle öss sınavında barajı bıle gecememıstım sonra yedı tepe iç mimarlık sınavına girmiş çizimim iyi olmamasına ragmen kazanmıştım bi şekılde ıstanbulda fem dersanelerının %100kazandırdıgını duydum ve oraya gıtmek ıstedım babama cok yalvararak fem dershanesıne yazıldım sonra bu yazıldıgım dershane karma normalde karma olmuyo ama bu karma bı dershane ısmını vermım sımdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve bende sehrıme donup sınava gırdım o yıkılmış hıç bişi düşünemiyor halde sınava gırdım ve kazanamadım 1 yıl daha sınava hazırlandım ve yıne ders dogru durust calışmamaktan kazanamamıstım aklımda ingiltere ldugundan dolayı barajı gecer ingiltereye gıderım dıe dusundum v kazanamadım ıngıltereye geldım dıl oluna tabı u arada da meryem yat meryem kalk lmuş ingilterenın ne kadar guzel kızı olsa dahı benım aklımdan gıtmedı ve gecen hafta face book a ısmını ve soyısmını yazdım ve gordum ben sole yazdim thıs's rafi ![]() bende benı fazla tanımazsın pek sevdıgın de soylenemez ama ıste orda senı cok ama cok seven bırıydım senı cok sevdım belkı hayatta hıc ama hıc unutamayacak kadar bılıorum belkı senınle bı konusma belkı bır kelımemız bıle olmadı ama senın huyunu tatlı tatlı konuşunu bakışlarını hele hele o gülüşünü hiç bişey degişmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öncelikle seni hatırlayıyorum ![]() ![]() ![]() sonra bende ona ![]() 9:39am Dec 31st sana son bışıy soylemek ıstıyorum suan ıngılteredeyım turkıyeye gelırsem senı son bı kez grebılırmıyım? onun bana son soyledıı kelıme zannetmıyorum
|