![]() |
Gerçek Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Gerçek Aşkbir kız ve delikanlı bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyor ve aralarında şu konusma geçiyor
kız:lütfen yavaşla çok korkuyorum delikanlı:bak ne kadar eğlenceli ![]() ![]() kız:lütfen çok korkuyorum delikanlı: peki beni sevdiğini söyle kız:seni çok seviyorum ![]() delikanlı:şimdide bana sarıl kız delikanlıya sıkıca sarılır delikanlı:kaskımı alıp kendine takarmısın ![]() ertesi gün gazetelerde: motorsiklet kazası: motorsiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı üzerinde 2 kişiden 1 i kurtuldu ![]() gerçek ise şöyleydi: yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama kıza söylemek istememişdi ![]() ![]() sonra da kendi ölümü pahasına kızın kaskı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamış ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Gerçek Aşk |
![]() |
![]() |
#2 |
sameg
|
![]() Cevap : Gerçek Aşkwayy bea süppermis wala dünyada qerçek ask kaldımı yhaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Gerçek Aşkbunu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim paylaşım için tşkler keşke benide şöle seven olsada ben onun yerine ölsem:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
merve16
|
![]() Cevap : Gerçek Aşkvayy be valla hani derler ya böyle aşklar hikayelerde olur diye artık ben de böyle düşünüyorum ya hep hikayelerde ya da filmlerde oluyor neden gerçek hayatta olmuyor :img-cray::img-cray:
|